Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Блакитний ополоник Самсон підкорив серця десятків тисяч користувачів. Від нього неможливо відірвати очей

Голубий пластиковий ополоник на ім'я Самсон став блогером в інстаграмі і підкорив серця десятків тисяч людей. За два роки в інстаграмі Самсон обзавівся аудиторією в 155 тисяч підписників, і їх число продовжує зростати. Звичайно, фотографії і пости за кухарника публікує його анонімна власниця, але це не заважає герою бути популярнішим за більшість людей на планеті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мережу накрила нова хвиля мемів Момо. І це більше не лякалка

Зараз користувачі мережі знову звернули увагу на мем Момо, який був популярний на початку минулого року. Спочатку жінка-птах повернулася в вигляді страшного «Момо-челлендж», який схиляє дітей до суїциду. А потім люди стали фотошопити зображення мему, щоб якось згладити негатив. На багатьох картинках люди спробували зробити Момо більш привабливою, додавши їй трохи макіяжу. Що з цього вийшло – дивіться нижче: