Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Сферична корова

Сюрреалістичний мем із зображенням сферичного опудала корови. Його створив художник-таксидерміст Геза Солоші з Угорщини, відомий своїми вкрай незвичайними опудалами тварин.

Коли говориш огидний жарт за обідом. Ти / Твій брат / Гість / Сферична корова

Хто переможе? Беззупинна сила / Сферична корова

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Меми зі сферичною коровою відносяться до категорії сюрреалістичних мемів. Вони абсурдні і не мають сенсу, але багатьом припали до душі.

Рівень складності / Сферична корова

Реакція інтернету на смерть Кіта Флінта

4 березня 2019 року стало відомо про смерть лідера групи Prodigy Кіта Флінта. Музикантові було всього 49 років. Як відомо, артист скоїв суїцид у власному домі в Ессексі.

Для багатьох користувачів смерть Кита стала справжнім ударом, адже the Prodigy багато в чому були справжнім символом 90-тих. Деякі знаменитості висловилися про це у соцмережах, пригадавши легендарні концерти групи.

У твіттері своєрідним мемом стала фраза "Продіджі, всі альбоми завантажити". Так люди показують, що готові переслухати всю дискографію групи.

Не обійшлося і без чорного гумору. Користувачі їдко висміюють людей, які після смерті Флінта "несподівано" полюбили групи Prodigy.

У мемах Кіта порівнюють з іншими зірками, які зовні на нього схожі. Так, можна зустріти пости з фотографіями Бориса Моїсеєва або Ейч Пі Бакстера з Scooter.