Нумерологія дати народження має доленосний характер, оскільки числові вібрації дати народження визначають можливості і призначення людини.

Вібрація дати народження, імені, по батькові і прізвища вираховується шляхом послідовного підсумовування чисел дня, місяця і року народження і приведення їх до єдиної цифри. Отримане число відповідає таким важливим елементам особистості, як переваги, недоліки, призначення, життєві цілі, карма, доленосні та важливі події людини.

Коли батьки називають дитину при народженні, це важлива процедура. Так як правильно підібране ім'я, дає перевага в тому, що якщо ім'я співзвучне прізвище та дату народження дитини, його доля буде більш успішною, ніж у тих, кого батьки невдало назвали, що не сходиться з долею дитини. І у такої дитини буде багато перешкод, так як ім'я не допомагає дитині, а навпаки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Коли жінка змінює прізвище при вступі шлюб, цим самим вона вносить зміни у свою долю. Жінка поділяє з чоловіком карму його роду, змішуючи свою карму з кармою роду чоловіка. Примітно, що не завжди це позначається позитивно на долі жінки. Так як прізвище не поєдналася з датою народження вібрацій, або є пристойний кармічний вантаж роду чоловіка. А буває навпаки - що жінка може покращити свою долю, змінивши прізвище.

Кожне прізвище має свій егрегор, а відповідно карму як хорошу, так і погану. Прізвище має співзвуччя з вібраціями дати народження людини. Тому іноді буває, що вібрації прізвища мають дуже багато впливів, починаючи з нумерологічного і астрального коду, до карми і напрацювань роду.

Коли людина сама вирішила змінити своє прізвище або ім'я, вона може таким чином внести сильну корекцію в долю, але якщо вибір невдалий і не стикується гармонійно з датою народження, то доля може піднести неприємні сюрпризи і погіршити долю людини.

Нагадаємо, як кохають різні знаки Зодіаку: ці секрети допоможуть підкорити навіть крижане серце.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи розвінчали стереотипи особистості.

Також Знай. ua писав, що молоді матусі показали, що таке грудне вигодовування насправді: кумедні знімки підкорили мережу.