Астрологи запевняють, що знак Зодіаку впливає навіть на те, як закохуються жінки. Тому досить спостерігати за дівчиною, щоб зрозуміти, чи відчуває вона спекотне відчуття в грудях або просто прикидається.

Овен

Ця впевнена в собі дама теж, швидше за все, зробить перший крок. Вона не любить умовностей і завжди хоче отримати все негайно, тому що абсолютно не здатна терпіти і не любить чекати. Якщо вона не бачить від об'єкту своєї пристрасті взаємності, вона не здається відразу, а пробує весь доступний набір засобів — від зухвалого міні і до походу до бабці для привороту.

Телець

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазвичай вона вдається до класичним жіночим приемчикам: ретельно вибирає вбрання, косметику, парфуми і вишукані прикраси, які найбільш вигідно представлять її в очах об'єкта пристрасті. Крім того, жінка-Телець вміє правильно висловити своє захоплення вподобаним чоловіком. Причому їй навіть не обов'язково щось говорити — вона може просто слухати його з таким захопленим виглядом, що він і сам все зрозуміє.

Близнюки

Схильна видавати тонни інформації, потрібної так і непотрібною і без упину говорити про все на світі. Близнючка — володарка дуже і дуже широкого кругозору, тому вам не складе труднощів знайти з нею спільні інтереси. А вже якщо вона поставить собі за мету довести вам, що між вам багато спільного і ваша зустріч не випадкова, то зробить це з неймовірною легкістю практично в лічені хвилини.

Рак

Жінка-Рак – дуже економна особа. Проте коли вона закохана, вона не пошкодує для об'єкта свого обожнювання самих вишуканих страв домашнього приготування. Так що якщо вона невтомно працює на кухні щоб нагодувати вас смачною їжею – можете бути впевнені, що вона в вас закохана.

Лев

Вона проявляє знаки своєї уваги, як справжня королева – дозволяє за собою доглядати. Вона може дивитися на вас як-то по-особливому, не заперечувати проти вашої ініціативи, але у цей можна без праці вловити деяку поблажливість.

Діва

По ній ніколи не визначиш, як вона насправді ставиться до людини. Стриманість, благородство, коректність — такої поведінки вона буде дотримуватися і з об'єктом своєї любові, і з лютим ворогом. При цьому вона прекрасно віддає собі звіт в тому, що закохана в вас, просто не може проломити стіну власної стриманості.

Терези

Ці жінки кожного партнера розглядають як потенційного чоловіка. Вони не закохаються в того, хто на їх думку н стане для них гарним чоловіком. Балансуючи між чинами і невпевненістю, жінка-Терези зосередить свій математичний розум на одній задачі — як дістати вас.

Скорпіон

Ці жінки захоплюються сильними і гідними чоловіками. Вона поважає тих, хто готовий кинути їй виклик. Вона відсіває надто боязких і слабких, які не зможуть витримати її сильної енергетики.

Стрілець

Захоплюються жінки, дуже часто закохуються з першого погляду. Не треба вимагати від неї дуже багато, достатньо лише насолоджуватись компанією і ловити прекрасні моменти разом.

Козеріг

найраціональніші жінки зодіакального спектру. Вона прямолінійна і не любить витрачати час на пусте кокетства. Попросіть у неї номер телефону, проводите її додому або запросіть до себе на чай. Якщо вона погодиться – це однозначне "так".

Водолій

Вона вільна від обмежень, що накладаються суспільством, і живе за своїми власними правилами. Коли вона закохана, то може здаватися нав'язливої або навіть розв'язною — але це не так. Вона просто веде себе так, як почуває, безпосередньо виявляє свій стан.

Риби

Жінки-кокетки з задоволенням приймають чоловічі знаки уваги і залицяння. Якщо вона закохана, то все буде валитися у неї з рук, а розмова зовсім не буде клеїтися. Вона може здатися незручної, нудною і нецікавою. Ночами вона буде проливати сльози в подушку, а вдень виливати душу своєму щоденнику.

Нагадаємо, березень стане випробуванням для цих знаків Зодіаку: ретроградний Меркурій підготував пастку. Для деяких знаків Зодіаку з-за ретроградного руху Меркурія березень стане важким місяцем.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи розвінчали стереотипи особистості.

Знай. ua писав, що комусь пощастить зірвати куш в лотерею. Березень буде дуже щедрим на грошові сюрпризи.