Останнім часом у світі набирає популярності новий рух, спрямований на те, щоб звільнити молодих матусь від ніяковість перед публічним годуванням груддю. Так, жінки запустили флешмоб, в рамках якого показують, як зціджують молоко в абсолютно різних умовах і ситуаціях. Про це пише Clutch.

Наприклад, деякі молоді матусі зовсім не соромляться показувати на публіці важливий атребут. На відміну від справжнього "Оскара", він досить корисний у господарстві.

Дівчина показала, що може залишатися стильною і гламурною навіть з молоковідсмоктувачем на грудях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Навіть на війні жінка залишається жінкою. Це фото можна назвати щонайменше зворушливим.

Жінки, до того ж, неймовірно сильні, і можуть поєднувати непоєднувані дії.

З молоковідсмоктувачем можна пристойно заощадити час, якого молодим мамам завжди не вистачає.

Новий флешмоб змусив багатьох з нас переглянути свої погляди на материнство і зрозуміти, що це неймовірно важка праця.

Навіть діти підхопили тренд і прагнуть бути такими ж, як їхні мами.

Раніше повідомлялося, що відомий український педіатр Євген Комаровський відповів на питання про те, як довго годувати дитину грудьми.

"Виключно грудне вигодовування рекомендується протягом перших шести місяців життя. А що ж далі, після шести місяців? Це друга частина питання. Тут одностайність зберігається, але категоричність і однозначність менше: після шести місяців рекомендується продовжувати грудне вигодовування поряд з прикормами протягом 2 років або довше", - пише доктор.

Нагадаємо, наскільки небезпечний поганий сон для немовлят.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені розповіли, як материнське молоко впливає на рот дитини.

Також Знай.uа писав, знайдено комбіноване лікування від смертельного жіночого захворювання.