Останнім часом експерти бурхливо обговорюють таємничу планету Нібіру, яка нібито може знищити все живе на Землі, якщо увійде в Сонячну систему. Нещодавно вчені повідомили про реальну загрозу. На відміну від вигадок, які не схожі на правду, вона дійсно може поставити під питання долю всього людства.

Астрономів зацікавили сотні невидимих комет. Їх рух практично неможливо відстежити через те, що на їх поверхні майже відсутня вода. Завдяки цьому вони не відображають світло і є дійсно невидимими. Комети великого розміру можуть завдати містам нашої планети дійсно критичні пошкодження, особливо при зіткненні з житловими областями. Не менш небезпечними фахівці вважають і більш маленькі комети. Адже подібні небесні тіла, які прибули з глибокого космосу, здатні принести руйнування на Землю. Якщо разом з ними на планету потраплять віруси чи збудники хвороб, люди загинуть, адже у них просто немає імунітету.

Вчені дізналися про існування невидимих комет трохи більше 10 років тому. Вони почали фіксувати їх пересування після того, як ці об'єкти віддалялися від Блакитної планети після зближення з нею. Сучасні технології поки не дозволяють з точністю відслідковувати ці небесні тіла у віддаленому режимі. Але вчені вважають, що таких комет, які дрейфують в межах Сонячної системи, може бути тисячі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Не виключено, що при черговому наближенні до Землі одна з них змінить траєкторію під впливом гравітаційних полів супутників Сонця і зіткнеться з нашою планетою. Цього не зможуть перешкодити ні вчені, ні військові, адже це станеться раптово і практично непомітно.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, планету поглине полум'я

Як повідомлялося, в тропічних річках Південної Америки виявили риб Апокаліпсису

Читайте також: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття