Багато експертів переконані, що незабаром на Землі через Нібіру настане кінець світу. Представники альтернативної науки нагадали, що в Біблії неодноразово знаходили пророкування про смерть всього людства.

Згідно з одним з нещодавно розшифрованих пророцтв, четверо вершників заберуть життя мільярдів людей і просто відправлять їх у пекло на вічні муки. В Одкровенні Іоанна Богослова сказано, що на Землі настане Апокаліпсис перед Другим пришестям Ісуса Христа.

Вершники, яких вважають вісниками Апокаліпсису, потраплять на нашу планету з Нібіру – таємничої планети, про яку часто згадували у давніх шумерських текстах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зовсім недавно експертам вдалося розшифрувати один із старовинних манускриптів. Вчені також вивчили дані, які були отримані з радіоелектронного телескопа, розташованого в північній частині Британії. Завдяки отриманій інформації їм вдалося з'ясувати, що Апокаліпсис відбудеться 8 березня, після чого всі грішники потраплять у пекло.

В одкровенні 6:1-8 описані події, які ймовірно відбудуться вже через кілька днів. 8 березня чотири вершники Апокаліпсису з Нібіру принесуть на нашу планету руйнування і смерть. Прибульці не просто так вибрали Землю. Вона залучає їх своїми багатим і величезним запасом природних ресурсів, які знадобляться гуманоїдам.

Дослідники також вивчили траєкторію наближення Нібіру. Вони з'ясували, що вбивча планета вже наблизилася до кордонів Сонячної системи. Це гігантське тіло в 10 разів перевершує Землю за розмірами. На ній дійсно мешкає життя, яка є небезпечною для людства.

Уфологи і конспірологи вважають, що до кінця світу залишилося всього кілька днів. 8 березня все людство буде знищено.

Раніше "Знай.uа" писав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, жити залишилося 10 місяців

Читайте також: звалився 5000-річний дуб Авраама, пророцтво про Кінець світу збувається

Як повідомлялося, гуманоїдам довелося відкласти кінець світу через те, що Нібіру потрапила в аварію