Багато мрійники сподіваються, що незабаром прибульці зв'яжуться з землянами, і станеться щось неймовірне. Але експерти повідомили, що в найближчі кілька тисяч років цього не станеться. Ймовірно, прибульці блокують сигнали людства в глибокому космосі. Люди вже неодноразово надсилали послання інопланетянам за допомогою потужних телескопів. Вони сподіваються на мирний результат контакту з чужорідними расами.

На Землі відбулося безліч подій, які свідчать про те, що люди – не єдині мешканці Всесвіту. Фахівці вважають, що всі спроби людей зв'язатися з прибульцями виявилися марними, адже на це є свої причини. Земляни поки ще недостатньо розвинені, і вони не зможуть освоїти позаземні простори. Крім того, більшість часу люди присвячують не вдосконаленню сучасних технологій, а самознищенню.

Мабуть, інопланетяни розуміють, що раса, яка не може самостійно забезпечити собі тривале життя і порятунок від звичайних хвороботворних організмів, є потенційно небезпечною для інших.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Людям поки не вдалося знайти ліки від раку та інших смертельних хвороб. А це говорить про те, що вони навряд чи зможуть вирушити за межі Сонячної системи. Навіть простий грип може бути небезпечним для представників інших планет. А більш серйозні хвороби можуть і зовсім стати загрозою для існування позаземних цивілізацій.

Якщо люди не зможуть по-справжньому об'єднатися і спільно осягнути технології переміщення галактикою і усвідомити, що процвітання всього людства набагато важливіше за особисті потреби окремої людини, їх чекає дійсно сумний кінець.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: вершники Апокаліпсису наближаються, людей знищать і відправлять у пекло

Як повідомлялося, на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу. Інопланетяни повідомили координати кораблям, які незабаром повинні прилетіти на нашу планету

Читайте також ефект жаби в окропі. Людство навіть не підозрює, наскільки близький кінець