Чоловік з ініціалами "F.H." написав тривожний лист досліднику загадкових істот Лону Стриклеру з США.

У листі він розповів, як у дитинстві на нього напала гуманоїдна істота з крилами і ледве не забрав. Чоловік також надіслав свої малюнки цієї істоти, незважаючи на роки він все ще в подробицях пам'ятає, як воно виглядало.

Так страшна подія сталася в місті Роллінг Прейрі, штат Індіана, в 1967 році, коли очевидець був ще маленьким. У той час він жив з батьками, старшою сестрою та бабусею.

Сім'я була небагатою і замість будинку у них був лише невеликий старенький трейлер, у якого, до всього іншого, провалився дах в одному місці і велику дірку тимчасово накрили шматком брезенту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Одного разу вночі він раптово прокинувся від дивного шуму, а ще від огидного запаху. Не встиг хлопчик протерти очі, як побачив велетенську гуманоїдну істоту з крилами за спиною, що стояла над сестрою і ніби вивчала її.

Істота була настільки високою, що їй доводилося стояти в трейлері згорбившись. Його тіло і обличчя покривало коротке чорне волосся, а крила за спиною були шкірястими і здавалися дуже великими. За формою вони були як крила летючої миші або гаргуйлі.

Дуже м'язистими були руки і ноги, а саме тіло було тонким. Чоловік донині пам'ятає, гострі зуби і моторошний оскал. Очі були темними. Істота видавала спотворений низький звук.

Малюнок гуманоїда

Побачивши зовсім поруч цього монстра, хлопчик голосно закричав і почав кликати маму й тата, але вони не відгукнулися. Зате прокинулася бабуся і прибігла до дітей на допомогу. Але все було марно. Жінка при вигляді істоти лише в жаху впала на коліна. Все відбувалося дуже швидко.

Гуманоїд схопив хлопчика на руки, а потім побіг в бік дірки на даху і вибрався через неї назовні. Мабуть саме так він і проник в трейлер.

Чоловік пам'ятає, як бабуся голосно кричала, а на вулиці було холодно та вогко. Гуманоїд з дитиною на руках злетів у небо, але несподівано відпустив його.

Як раз в цей момент від свого дивного глибокого сну опам'яталися батьки хлопчика і тут же почули на даху трейлера якесь дряпання і глухий удар. Під крики наляканою бабусі вони виявили свого сина без свідомості на даху трейлера поруч з діркою.

Хлопчик прокинувся він уже в ліжку, оточений схвильованими батьками та бабусею. Наступного ранку батьки хлопчика вирішили мовчати про цей інцидент так як побоялися насмішок і звинувачень у брехні.

Багато років потому чоловік дивився в кінотеатрі фільм про Людину-метелика і у нього стався нервовий зрив. Настільки сильний, що на сцені з автомобільною аварією він вибіг із залу і після ніколи навіть не намагався додивитися фільм до кінця.

Нагадаємо, хлопець, який проживає у місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", уфолог-аматор із США випадково зняв на відео трикутний об'єкт, який знаходився біля військової бази Райт-Паттерсон в Огайо.

Також "Знай.uа" писав, у музеї примар виявили справжнього привида. В шоці абсолютно всі, навіть дослідник паранормальних явищ.