Мешканці різних країн світу запасаються продуктами на випадок настання кінця світу. Часто в їх арсеналі – вівсянка, курка, суп у консервах і рис, що є не зовсім правильним.

Якщо Апокаліпсис дійсно настане, людству потрібні зовсім інші продукти. Дієтологи розповіли, чим варто запастися.

Лора Вайнесс вважає, що правильний продукт – це гриби. Все завдяки тому, що в них містяться вітаміни:

"Це один з небагатьох джерел вітаміну D та селену, які допомагають зубах і скелету людини засвоїти кальцій".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вайнесс також зазначила, що з таким харчуванням людина зможе протягнути всього місяць. Потім їй набридне їсти одне і те ж. Її апетит пропаде, і вона просто помре.

Студенти медичного університету в Брістолі не змогли виділити один конкретний продукт і назвали два – кіноа і імбир. Вони вважають, що ці два інгредієнти можна чергувати і готувати в різних варіаціях, що зробить раціон різноманітним.

Дієтолог з Единбурга по імені Ліам Браун вважає, що на кінець світу необхідно запастися тушонкою в консервах. Він зазначив:

"М'ясо в консервах – відмінне джерело протеїну і жирів. На одній тушонці можна прожити досить довго. На жаль, з часом можуть початися проблеми зі здоров'ям через нестачу вітамінів".

На думку дієтолога Люсі Джонс, люди повинні захопити з собою піцу. Завдяки різним інгредієнтів у цій страві є достатня кількість вітамінів.

Джеймс Колливер віддав перевагу картоплі. У ньому є всі елементи, необхідні для людини, хоч і в невеликих кількостях.

Як ви бачите, думки експертів розходяться. Щоб не помилитися, краще приготувати і всього потрошку.

Раніше портал "Знай.иа" розповідав: вершники Апокаліпсису наближаються, людей знищать і відправлять в пекло

Як повідомлялося, на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу

Читайте також ефект жаби в окропі. Людство навіть не підозрює, наскільки близький кінець