Цей гороскоп ідеально підійде для того, щоб розкласти все по поличках в тій сфері свого життя, яка потребує цього найбільше. При цьому головне робити все усвідомлено і не давати емоціям узяти гору.

ОВЕН

Перед Овном може стати вибір - він може стосуватися й особистого життя, і робочих завдань, і відносин з оточуючими. При цьому нейтральну позицію зайняти не вийде – віддати перевагу одному з варіантів буде необхідно. Варто зазначити, що незалежно від вибору, в ньому будуть як плюси, так і мінуси, тому їх слід відразу ж прорахувати.

Знак Зодіаку Овен

ТЕЛЕЦЬ

Акуратність для Тельця займе головну позицію. Безлад буде дратувати і змусить боротися з ним будь-якими способами. Найбільш дієвим стане порядок у своїх думках, що в результаті дозволить прибрати зайве навколо себе.

БЛИЗНЮКИ

Цей день чудово піде для будь-яких задумів Близнюків! В понеділок все виявиться на боці цього знаку і дозволить йому успішно реалізувати навіть найсміливіші кроки. З цієї причини Близнюків чекають високі досягнення, що також успішно відіб'ється на їх самооцінці.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

РАК

Раки можуть зіткнутися з неможливістю вирішити проблему, над якою вони тривалий час працювали. З цієї причини понеділок – не найкращий день для її вирішення, тому рекомендується відкласти проблему на потім, адже через якийсь час вихід може знайтися сам собою.

Знак Зодіаку Рак

ЛЕВ

Мозок Левів буде працювати чітко і швидко, допомагаючи відчувати себе впевнено в будь-якій обстановці, уважно прислухатися до чужих ідей, генерувати власні, а також знаходити витончені шляхи для вирішення завдань. Таким положенням речей гріх не скористатися.

ДІВА

Діви не налаштовані ризикувати грошима, тому багато разів подумають, перш ніж зважитися на якийсь крок. В результаті можна втратити дуже привабливі фінансові перспективи, зате напевно уникнути непотрібних витрат і можливих втрат.

ВАГИ

Ваги налаштовані працювати з повною самовіддачею – власні потреби вони відсунуть на другий план. Головним завданням стане досягнення результату, тому існує ймовірність роботи навіть без обідньої перерви. Така старанність здатна привернути увагу оточуючих і обернутися приємними бонусами.

Знак Зодіаку Терези

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіон буде ефективно працювати з інформацією – він зможе віртуозно маніпулювати цифрами і фактами, аналізувати і робити правильні висновки. У результаті з'явиться можливість показати високий результат навіть в питаннях, які не відносяться до компетенції Скорпіона.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцеві не рекомендується братися за складні проекти, оскільки є велика ймовірність їх провалити. Це стосується переговорів, великих грошових витрат, угод і нових починань. Рекомендується перекласти все це на інший день, інакше можна довго розгрібати наслідки.

КОЗЕРІГ

Зірки гороскопу говорять про те, що впевненість Козерога у всьому буде стовідсотковою, проте від помилки це ніяк не захищає. Для того, щоб не впасти в очах оточуючих, представникам знаку Зодіаку не слід бути надто самовпевненими.

Знак Зодіаку Козеріг

ВОДОЛІЙ

Водолію рекомендується зайнятися налагодженням відносин з близькими і оточуючими людьми. У цей день слід підняти всі невирішені питання, що дасть можливість не тільки скинути зайвий вантаж, але і отримати у відповідь розуміння. Навіть якщо проблему не вдасться вирішити одразу ж, це все одно піде на користь відносинам.

РИБИ

Рибам не рекомендується обговорювати складні питання з тими, хто впливає на просування їх справ. День не сприяє взаєморозумінню, тому слід покладатися лише на себе і не розсекречувати свої плани. Якщо ж уникнути розмови не вийде, то треба більше слухати, ніж говорити.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний сервіс Netflix купив права на екранізацію роману Габріеля Гарсіа Маркеса "Сто років самотності".

Як повідомляв портал "Знай.uа": експерти розповіли, якими продуктами слід запастися, щоб впевнено перенести кінець світу.

Також "Знай.uа" писав, що на карнавалі в Ріо-де-Жанейро загальну увагу прикував до себе літаючий священик.