Вчені космічного агентства NASA опублікували знімки Сигарної галактики на офіційному акаунті в Instagram. Ця галактика розташована в сузір'ї Великої ведмедиці на відстані від Землі, що дорівнює 12 мільйонів світлових років.

Сигарна галактика отримала саме таку назву завдяки своїй незвичайній формі. Її вага перевищує вагу Сонця приблизно в 50-60 разів. Вона складається зі скупчень пилу і газу. Сама по собі ця галактика не представляє ніякої небезпеки для людства.

Але вона має особливість, яка здатна привести до справжньої катастрофи. В галактиці вирують неймовірно сильні і потужні вітри. Через це в ній знаходиться величезна кількість невеликих уламків планет, які переміщуються за визначеним шляхом. Проблема полягає в тому, що під зовнішніми впливами траєкторія астероїдів повинна змінитися. Якщо це станеться, астероїди можуть знищити нашу планету.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Експерти почали бити на сполох. Вони вважають, що замість таємничої планети Нібіру, яка стрімко наближається до Землі, з'явилася нова загроза. І вона більш небезпечна.

Дослідники поки не можуть назвати точну дату кінця світу. Незважаючи на це, людство перебуває в небезпеці вже зараз. Якщо люди хочуть вижити в цьому Апокаліпсисі, їм залишається лише одне. Вони повинна колонізувати інші планети. І чим раніше вони це зроблять, тим більше у них буде шансів на виживання.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, планету поглине полум'я

Як повідомлялося, в тропічних річках Південної Америки виявили унікальних сомів. Їх відразу ж прозвали рибами Апокаліпсису, Нібіру атакує навіть на відстані

Читайте також: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття. Він заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запускам і випробуванням ракет його компанії