Вчені з усього світу розповідають про події, що свідчать про наближення кінця світу.

Практично все уфологи вважають, що Апокаліпсис настане тільки через те, що вбивча планета Нібіру зіткнеться з Землею. Чомусь практично ніхто не розглядає версію того, що це небесне тіло має неймовірно могутнє й потужне випромінювання, яке вже починає зміни нашої планети.

Про те, що це справді так, свідчить страхітлива знахідка експертів. В тропічних річках Південної Америки виявили унікальних сомів. Їх відразу ж прозвали рибами Апокаліпсису.

Ці соми мають особливість – структура їх тіла почала змінюватися, і вони перетворилися на справжніх мутантів. Прямо з ротів риб галузі дивні щупальця незрозумілої форми. Крім того, на їх тілах з'явилися захисні шипи і броня. Їх склад учені доки не встановили. Вони відправили кількох риб в лабораторію для проведення аналізів і детального вивчення. Мета дослідників – дізнатися, що могло стати причиною таких незвичайних метаморфоз.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Деякі експерти вважають, що потрібно копати і з іншого боку. Якщо вивчити міфологію місцевих корінних жителів регіону, то можна виявити, що вони завжди вважали сомів провісниками апокаліпсису. Це має просте пояснення: зовні соми дуже спокійні, але вони здатні проковтнути абсолютно всі, навіть будь-який предмет або істота, що перевершують їх за розміром.

Альтернативні вчені припустили, що мутація відбулася під впливом Нібіру. Навіть перебуваючи на такій відстані від Землі, вона здатна настільки сильно впливати на неї. Якщо вже зараз все настільки серйозно, то дослідження повинні проходити зовсім в іншому напрямку.

Раніше "Знай.uа" розповідав: глибоководні риби викидаються на береги Японії, вчені схвильовані

Читайте також: страхітливі черв'яки-монстри ожили перед кінцем світу

Як повідомлялося, "кільце вогню" в Тихому океані знищить все живе на Землі, виживуть лише люди з чистою душею