Ілон Маск вже давно цікавиться космосом і марить його підкоренням в найкоротші терміни. Для цього мільярдер і створив проект SpaceX і ціле сімейство ракет-носіїв, а також транспортних керованих кораблів. У найближче майбутнє планується перший пілотований політ людини на Марс, під керівництвом НАСА та Ілона Маска. За цими амбітними мріями підкорення космосу і найближчих планет, Маск приховує справжні цілі своєї космічної програми. Ілон вірить, що прибульці давно спостерігають за нами і ведуть свою діяльність по дослідженню землян на нашій планеті. Очевидно, що творцеві космічної корпорації відомо більше, ніж звичайному жителю планети.

Так, Ілон Маск заявляв, що прибульці не тільки ведуть спостереження за нами, але і іноді заважають запусків і випробувань ракет його компанії. Більше того, під час однієї з аварії на стартовому столі був помічений об'єкт, який пролетів повз ракету в момент вибуху. Мільярдер вважає, що це було НЛО.

Однак, за словами глави SpaceX - ми ще не готові зустрітися з прибульцями у відкриту на нашій території, адже це може загрожувати небезпекою для самих землян. Саме тому Маск може домагатися запуску людей на Марс заради контакту з прибульцями за межами нашої Планети.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це пояснює таку кількість запусків з моменту заснування компанії, а їх на сьогоднішній день вже відбулося 69. Також на найближчі два роки розраховано ще більше 30 запусків. Така поспішність показує, що НАСА спільно з Маском збираються провести перший контакт людей з прибульцями на червоній планеті, куди SpaceX збирається відправитися вже до 2024 року.

Виходячи з того прогресу, якого домігся Ілон Маск у своїх розробках та досягнення в підкорення космічного простору - можна припустити, що він один з небагатьох, хто зміг зустрітися з представниками інопланетної цивілізації. Інакше як пояснити такі успіхи в проектуванні космічних ракет і кораблів розробником програмного забезпечення і платіжної системи. Ілон Маск є в SpaceX головним інженером.

Нагадаємо, компанія Tesla планує звільнити приблизно 7% своїх співробітників.

"Знай.uа" повідомляв, Ілон Маск розповів про колосальні збитки від Tesla: це рекорд.

Також Знай.uа" писав, автомобиль Tesla знищив улюбленого робота Путіна.