Американський мільярдер, підприємець і винахідник Ілон Маск вперше відреагував на численні меми про себе, над якими сміються у всьому світі. Маск взяв участь у випуску шоу Meme Review («Огляд мемів»), яке веде на YouTube-каналі блогер-мільйонник PewDiePie. Маск став провідним, а крім того в ролі ведучого виступив творець культової анімаційної комедії «Рік і Морті» Джастін Ройланд.

Шоу полягала в тому, що Маск з Ройландом оцінювали пропоновані меми за десятибальною шкалою. У багатьох з них фігурував і сам Ілон.

Наприклад, він оцінив в шість балів картинку з кадрами з мультфільму «Мадагаскар», автори якого виділили частину слова «gascar» (автомобіль, заправляемый бензином) і порівняли зі знімками Маска (чия компанія виробляє електромобілі).

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Інший жарті, де його фотографію поєднали зі знімком музиканта Post Malone і зобразили у форматі твіти з жартівливою підписом («Вистачить надсилати мені це»), бізнесмен привласнив вісім балів.

Також глава Tesla і SpaceX сказав, що почав набагато краще розбиратися в мемах, і виклав власну теорію походження цього терміну. «Джерелом [слова "мем"], мені здається, стала книга 1976 року "Егоїстичний ген" Річарда Докінза. Ідеї поширюються немов гени і виживають найбільш пристосовані. Виживають тільки найсильніші меми», — пояснив він.

У лютому Маск відреагував на ролик за участю «Жигулів» і ставропольського студента, опублікований в Twitter. У ньому був відзначений акаунт бізнесмена з підписом And how do you like this («Як тобі таке»). На твіт відповів сам бізнесмен, написавши російською мовою «хаха офігенно».

У Києві правоохоронці затримали групу шахраїв, які видавали себе за представників відомої американської компанії "Tesla" і нібито продавали українцям її акції.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Шахраї зареєстрували в Україні два підприємства ТОВ "Тесла Груп Україна" та ТОВ "Насдак Груп Україна", вони також створили псевдо сайт американської компанії. Все це було зроблено для того, щоб виманювання грошей виглядало якомога правдоподібніше.

Нагадаємо, компанія Tesla планує звільнити приблизно 7% своїх співробітників.

"Знай.uа" повідомляв, Ілон Маск розповів про колосальні збитки від Tesla: це рекорд.

Також "Знай.uа" писав, автомобиль Tesla знищив улюбленого робота Путіна.