Університет Пенсільванії збирається відкрити Пенсільванський центр з пошуку позаземного розуму (PSETI). Було запущено збір коштів, на якому планується залучити 110 мільйонів доларів. Ці гроші допоможуть створити робочі місця для дослідників і допоможуть студентам почати вчитися.

На сьогоднішній день зібрано 3.5 мільйони доларів, на які можна створити незвичайну посаду професора по інопланетянам.

Джейсон Райт, співробітник університету і майбутній керівник новим центром повідомив:

"Академічної екосистеми для цієї області в цілому дійсно немає. Але працювати над такого роду дослідженнями неможливо без студентів і постдоків".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Райт нарахував всього 5 осіб, які мають ступінь PhD і були б зайняті в дослідженнях в області SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence або пошук позаземного розуму).

Більшість астрономів скептично ставляться до так званої ідеї пошуку братів по розуму. Точно невідомо, наскільки часто вони зустрічаються у Всесвіті, на що можуть бути схожі сліди їх діяльності, і чи існують вони насправді. Ніхто точно не знає, чи варто взагалі намагатися зв'язатися з гіпотетичними інопланетними цивілізаціями і чим все це може закінчитися. У 1993 році Конгрес США заборонив NASA фінансувати програми цій області.

Людська психіка – це продукт роботи мозку. Цілком ймовірно, що інший організм може породити абсолютно несхожий розум. Чи думає він про те, що десь існують інопланетяни? Чи він захоче подавати сигнали? Відповіді на багато питань залишаються невідомими. І, можливо, скоро їх вдасться знайти.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: експерти розшифрували біблійне пророцтво про кінець світу, планету поглине полум'я. Диявол підштовхне Сполучені Штати Америки до Третьої світової війни

Як повідомлялося, в тропічних річках Південної Америки виявили унікальних сомів. Їх відразу ж прозвали рибами Апокаліпсису

Читайте також: Ілон Маск призначив прибульцям з Нібіру зустріч, запуски ракет всього лише прикриття