Кращий спосіб проти «пустощі» Меркурій – це почуття гумору, стверджує астролог Олена Осипенко.

З 29 березня по 13 червня приходить сприятливий період для початку нових і важливих справ.

Про це стало зрозуміло зі слів Олени Осипенко, астролога міжнародної категорії, яка завідує кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультетом медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер), під час прес-конференції в прес-центрі «Главком».

#ачотамвпресцентріглавкома 11 березня 2019 в прес-центрі Главкому прес-конференція на тему: «Особливості астрологічного календаря України 2019». Запрошені гості: Олена Осіпенко, астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультет медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер); Юрій Буянов, астролог, член координаційної ради Ради астрологів України. Учасники прес-конференції розкажуть про астрологічні особливості 2019 року, 6 березня планета поколінь Уран остаточно переходить у знак Тільця і як це може торкнутися банківського сектору та ринку акцій, нульові сонячні дні (16-20 березня), Новий Рік за слов’янською традицією – рік лані, а також про день весняного рівнодення 21 березня, місячні та сонячні затемнення року, перехід Юпітера в знак Козорогу та інше

Geplaatst door Главком op Maandag 11 maart 2019

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

З 4 березня по 28 березня розпочнеться несприятливий період для початку нових і важливих справ.

"З 4 березня по 17 березня Сатурн пройде по Руйнівному градусу, а з 5 березня по 28 березня Меркурій стає ретроградним. В даний період часу несприятливо починати важливі справи. Вони можуть пройти через випробування труднощами і не дати тих результатів, яких ви очікуєте. Взагалі Меркурій тричі на рік регулярно стає ретроградним. Це пов'язано з особливістю руху планет Сонячної системи по своїх орбітах. Меркурій у цей період рухається, наближаючись до Землі, протягом 21 дня. Ця планета впливає на інтелект, контакти, обмін інформацією, мова. Тому будьте особливо обачними, якщо вам необхідно підписати контракт, зробити далеку подорож, придбати дорогу річ, послати повідомлення або зробити хірургічну операцію", - каже астролог.

За її словами, найкращий спосіб проти «пустощі» Меркурія – це почуття гумору. Також варто поставитися до явища ретроградності планети зі сміхом.

Олена каже, що в цей період слід зайнятися самовдосконаленням, зміцнити власну пам'ять, розвивати інтелект, ораторські здібності. Істотну користь принесе відновлення старих зв'язків. Також необхідно провести аналіз і коригування зробленої роботи, доопрацювати старі завдання.

"Крім того, варто звернути увагу на те, що 16,17,18,19,20 березня – нульові сонячні дні. Ці дні потрібно використовувати для підбиття підсумків року, для подяки року, що минає, а також погашення заборгованості не тільки фінансової, але й духовної. Ці дні великого внутрішнього і зовнішнього очищення. А розпочаті справи, на жаль, отримають нульовий результат", - стверджує астролог.

З 29 березня по 13 червня буде сприятливий період. А з 14 червня по 1 серпня знову настане період ретроградного Меркурія і період затемнень. Олена радить починати нові справи на зростаючому Місяці, а закінчувати їх і підводити підсумки Місяця, що убуває.

Нагадаємо, Сумісність по гороскопу: які знаки Зодіаку створені одне для одного

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гороскоп на тиждень 11-17 березня:акі випробування долі чекають кожного знака Зодіаку

Також Знай.ua" писав про те, що "Перейде до Туреччини": відомий астролог передбачив майбутнє Криму