У Харкові, в ресторані "Якіторія" дівчина з дитиною замовила кальян, після чого навідріз відмовилася за нього платити. Працівники закладу не стали довго роздумувати і просто викликали поліцію. Коли співробітники патрульної-постової служби прибули на місце події, то дівчина просто роздяглася догола, чим шокувала всіх присутніх ресторану. Відповідне відео було опубліковано на сторінці Твіттер "Х**вая Салтівка|Харків"

«Панночка відмовилася платити за кальян, співробітники закладу викликали копів – і тут почалося найцікавіше! Малыха роздяглася догола і влаштувала істерику», – йдеться у твіті.

З відео видно, що дівчина була в неадекватному стані. Спочатку вона просто роздяглася і сіла біля дивану, а потім сіла на спинку дивана і почала позувати, приговорюючи "Фотографуйте". Клієнти, що знаходилося в залі закладу відзначили, що вона ще й з дитиною, але її не було видно на відео. Коли дівчина лягла на підлогу, співробітники поліції намагалися її прикрити курткою, але вона зірвала її, стала ходити по залу, а після і зовсім вийшла голою на вулицю. Персонал ресторану не розгубився і крикнув услід : "Всього доброго, до завтра".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Пізніше в поліції інцидент підтвердили і повідомили, що дівчина була в неадекватному стані і копи викликали спеціальну службу швидкої допомоги, яка і доставила її до лікарні.

Нагадаємо, що шестеро поляків жорстоко побили українця у Варшаві.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що розлючена стихія обрушила свій гнів на Верховну Раду, що змусило українців затамувати подих.

Також, порту Знай.ua писав про озвірілий натовп, який в центрі Києва накинувся на перехожого