У Ватикані Біблія, якій більше 1500 років викликає велике занепокоєння.

Про це повідомляють ЗМІ.

Все через те, що книга містить Євангеліє від Варнави, який був одним із учнів Христа.

Варто відзначити, що стародавній манускрипт, що був виявлений у Туреччині, адже відповідно до цього тексту Ісус не був розіп'ятий , ні Сином Бога, але він був пророком, а Павло, "самозванцем". У книзі також йдеться про те, що Ісус вознісся на небо живим, не будучи розіп'ятий і Юда Іскаріот був розп'ятий на його місці.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що професор Уілфред Гріггз з університету Брігама Янга, розташованого в штаті Юта, в серпні 1995 разом з групою дослідників просвітив рентгеном 6 мумій, включаючи таємничу мумію Юзермонту з музею Розенкрейца, розташованого в Сан-Хосе.

Вчені були шоковані, коли рентген показав, що у ліве коліно однієї з мумій вставлений металевий штифт довжиною 23 см.

Це означало, що 2 600 років тому в древньому Єгипті була проведена хірургічна операція неймовірної складності для тих часів. Він був імплантований завдяки таким складним біомеханічним принципам, які не поступаються навіть найсучаснішими технологіями.

Як показав аналіз процедури бальзамування, "Юзермонту" був багатим і шанованим чоловіком, який жив за часів Нового царства (між 16-11 століттям до н. е.). Довжина муміфікованого тіла 1,5 м, присутні сліди рудого волосся.

Щоб дізнатися походження штифта і взяти зразки кістки і металу, група вчених акуратно просвердлили в кістці отвір для крихітної камери.

Дослідникам вдалося виявити сліди стародавньої органічної гуми, схожої на сучасний клей для кісток, а також сліди давніх жирів і волокон тканин, які (завдяки цій гумі) все ще були міцно зафіксовані на місці.

Додаткові дослідження підтвердили, що медичне втручання високого рівня відбулося в стародавні часи, приблизно 2600 років тому.

Група дослідників була вражена тим, що штифт був спроектований за тими ж принципами, які використовують у сучасному світі для фіксації кісток.

Нагадаємо, перелякана мумія Помпеї розповіла вченим про останні години свого життя.

Як повідомляв "Знай.ua", чорні археологи залізли в невідому стародавню гробницю і поплатилися за це.

Також "Знай.ua" писав, що вчені відтворили обличчя древньої Клеопатри з Перу.

Папа Римський зустрівся із українськими військовими у Ватикані