Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Дівчинка зливається зі стіною

Мем з дівчинкою, пофарбованою у білий колір, яка ховається від хлопчика, утиснувшись в стіну.

Кадр, який став шаблоном для мема, взятий з іспанської відеоблогу Erlania e Valentina. 22 квітня 2017 року на ютуб-каналі вийшов ролик під назвою "Граємо в хованки. Валентина зливається зі стіною". В епізоді дівчинка на ім'я Валентина і її мама влаштували пранк. Вони пофарбували дитину в білий колір, змусивши утиснутися в стіни, нібито так її неможливо буде знайти.

Коли мама покликала мити посуд

Чорна постать з ножем

Це серія мемів, зроблених на основі стокової фотографії, в якій чоловік у костюмі тисне руку жінці, а людина, що зображає тінь, нібито вставляє ніж їй в спину.

Я / Можливості стати щасливим / Руйнівна депресія

Інтернет / Всі меми 2018 року / Зловживання

"Людина-тінь" у мемі символізує явища, які здатні зруйнувати нічого не підозрюючу жінку, яка символізує, як правило, нас з вами.

Соціальна взаємодія / Я / Руйнівна тривожність

Тупі меми / Мем, який спочатку був нормальним / Тупі меми

Своєчасне усвідомлення / Я / Риса фріка

Я / Новий мем / Нормальні люди