Еротичний гороскоп на 18 березня ОВЕН

В цей день партнер захоче поділитися з вами чимось надзвичайно важливим і секретним. Однак він може посоромитися зробити це. У вас є шанс все дізнатися відразу після бурхливого сексу.

Еротичний гороскоп на 18 березня ТЕЛЕЦЬ

18 березня Тельців буде очікувати еротична новинка в спальні. Не виключено, що партнер може запропонувати вам що-небудь, що виходить за всі допустимі межі. Варто погодитися.

Еротичний гороскоп на 18 березня БЛИЗНЮКИ

В цей день вашому партнерові буде незрозуміла мотивація ваших вчинків під час сексу. Він постарається їх пояснити для себе йому одним зрозумілим чином. Не давайте йому часу на це.

Еротичний гороскоп на 18 березня РАК

18 березня Ракам не варто послаблювати контроль над партнером. Цей день може бути насиченим різного роду несподіванками, які швидше за все зіпсують відчуття від сексу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 березня ЛЕВ

В цей день Левам раптово сподобаються військові чоловіки. Найбільше на світі вони мріють, щоб справу в свої руки взяла сильна стать. А їм залишалося б тільки підкорятися в ліжку.

Еротичний гороскоп на 18 березня ДІВА

18 березня ваші інтимні стосунки з партнером будуть наповнені жартами. Головне в єхидстві не переборщити і випадково не образити людину. Подібні образи можуть стати комплексами на все життя.

Еротичний гороскоп на 18 березня ТЕРЕЗИ

У цей день ваші сексуальні бажання не будуть дивувати партнера. Він буде упевнений, що знає всі ваші уподобання в ліжку. Але не бійтеся набриднути йому своєю передбачуваністю. Все пройде ідеально.

Еротичний гороскоп на 18 березня СКОРПІОН

В цей день Скорпіони залишаться без сексу. Якщо ви не впевнені, що знайдете у своєму партнері хорошого слухача, можливо, по дорозі додому вам варто зайти до подруги або психолога.

Еротичний гороскоп на 18 березня СТРІЛЕЦЬ

18 березня зірки підкажуть Стрільцям рішення незадоволеності. Можна, наприклад, вашого партнера змусити попрацювати, а можна і іншу людину попросити. Турботу про себе теж ніхто не відміняв.

Еротичний гороскоп на 18 березня КОЗЕРІГ

В цей день швидкість і поспішність не властива Козерогам. Займайтеся сексом теж повільно. При спробі прискоритися ви можете зіткнутися з проблемами фізичного характеру.

Еротичний гороскоп на 18 березня ВОДОЛІЙ

18 березня поруч з вами буде багато вірних і хороших друзів. Але от у стосунках з партнером можуть виникнути розбіжності. Проявіть ніжність і жіночність, щоб згладити гострі кути.

Еротичний гороскоп на 18 березня РИБИ

В цей день на вас чекає заманлива пропозиція, яка може кардинально змінити ваше інтимне життя. Однак сам факт прийняття пропозиції буде вельми суперечити вашим принципам.