Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Репортери надягнули зелене пальто і перетворилися на ковбоя, що кричить

Продюсер вечірнього шоу The Daily Show Метт Негрін показав, чому ведучим не варто носити зелений одяг у телеефірі. Репортери CNN прийшли в майже однакових зелених пальто, що вже саме по собі виглядає комічно. Негрін ж ще перетворив їх одяг на хромакей і наклав на пальто кадри з кліпу на пісню «Big Enough» (більш відома як мем під назвою «ковбой, що кричить»).

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Порошенко «втік» з мітингу і потрапив у меми. З одного фото сміється весь Інтернет

Президент України Петро Порошенко потрапив у меми через фотографію втечі з мітингу в Житомирі, однак, виявилося, що насправді знімок фейковий. Зараз його бурхливо обговорюють в мережі.

Класичний фейк, коли фото підрізають. Сподіваюся, у тих, хто його поширив, вистачить сміливості подати спростування. P.S. Ні сміливості , ні совісті не вистачить лише пропагандистам з РФ та їхнім посіпакам

Geplaatst door Svyatoslav Tsegolko op Dinsdag 12 maart 2019

Наголошується, що на фото видно, як президент біжить, поки за ним розвивається плащ. Багато його противників заявило, що на знімку він біжить з мітингу, а також стали генерувати смішні меми. Однак, виявилося, що фото вирвали з контексту. На додаткових знімках видно, що насправді Порошенко не біжить від людей, а до них.