Навіть не віриться, але на календарі вже середина березня. І нехай тепло прийде до нас ще не скоро, але вже зараз багато хто з вас готові відмовитися від теплих речей і швидше надіти легкі тренчі і пальто. Повідомляє Clutch.

А як же хочеться скоріше одягни неймовірно ніжне і легке плаття, від якого так і буде віяти весною.

Стилісти називали цей сезон "настрій весни" — це коли зовсім не хочеться носити теплий зимовий одяг, але вийти на вулицю в короткій шкіряній куртці або в кардигані ще не наважуєшся.

В цьому випадку на допомогу може прийти один з найбільш романтичних і жіночних атрибутів весняного гардероба – легке плаття з квітковим принтом, яке вже кілька сезонів не виходить з моди і є одним з основних напрямів у всіх світових дизайнерів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Стилісти запевняють, таке плаття повинно бути в гардеробі кожної модниці. І радять вдягати сукні з квітковим принтом з щільними колготками і поєднувати їх з високими чобітьми, модними в цьому сезоні – козаками, грубими черевиками в чоловічому стилі на шнурівці і навіть з кросівками.

Сукні можуть бути як довгими у підлогу, так і короткими – все залежить від вашого настрою.

Надягайте їх з кольоровими шубами або штучними легкими дублянками. Жіночні міді можна носити з довгими пальто, які так само актуальні і з ботильйонами на невисокому каблучку.

Повсякденні сукні вражають своєю різноманітністю, адже тут ми можемо зустріти як великі червоні маки, так і ніжні фіалки або волошки. Буйство фарб і кольорів як не можна краще передає літній настрій.

Велика квітка візуально додає об'єм, тому її потрібно вибирати струнким дівчатам. Тим же, хто бажає замаскувати зайві сантиметри, краще звернути увагу на середнього розміру і дрібні квіточки. Основний фон темний дозволить набагато вигідніше подати великі форми, а візуально витягнути силует допоможуть квіткові візерунки, розташовані з боків.

Prada

Alexander McQueen

Valentino

Akhmadulina Dreams

Self Portrait

Нагадаємо, нескінченна жіночність і відверта сексуальність, волани і пір'я, шкіра і шифон, вишукані мережива і блиск паєток – сукні весна-2019 надзвичайно різноманітні, але однаково хороші!

Як повідомляв портал "Знай.uа", носити кілька браслетів в поєднанні з гламурними годинниками на одній руці – модний тренд 2019 року.

Також "Знай.uа" писав, ці 3 зачіски псують волосся найбільше.