Про аргентинського художника Бенджамина Соларі Парравічіні, який створював неймовірні творіння в першій половині минулого століття, знає небагато людей. За життя з його творчістю були знайомі лише найближчі. Але вони ставилися до дивних малюнків з дивними підписами досить скептично.

Люди, які оточували Парравічіні, вважали, що його художні фантазії не мають ніякого сенсу. Але загадкові картини збереглися завдяки тому, що пророцтва художника почали збуватися його за його життя. виявилося, що Бенджамін передбачав події, які відбудуться через багато років. Деякі з них сталися вже в ХХІ столітті, незважаючи на те, що більшість роботи були створені в кінці тридцятих років минулого століття.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Неймовірно, але в 1938 році художник намалював справжній телевізор. І підпис до роботи досить пророча:

"Під владою з домашнього екрану, з якого на людей буде литися потік дурість і аморальність, людство деградуватиме, загипнотизоване видовищем. А тому ним буде все легше і легше маніпулювати".

Художник з Буенос-Айреса передбачив падіння Парижа з 1940 до 1944 року, а також сумний кінець Муссоліні і Гітлера.

Малюнок людини з бородою, створений у 1937 році, вражає. Згідно з підписом, цей чоловік влаштує пожежу на Антильських островах. Саме в цей архіпелаг входить Куба. Варто відзначити, що Фіделю Кастро на той момент було всього 11 років.

В кінці тридцятих років були створені малюнки з такими неймовірними підписами:

  • Першим, хто полетить в космос, буде пес.
  • Росія поширить свої догми на Китай і повністю підпорядкує його.
  • Незабаром розгориться боротьба за лідерство в космосі між янкі і росіянами.
  • Літати на літаках буде так само звично, як їздити на потягах або автомобілях.
  • Над світом буде панувати атом.

Пророцтва щодо ХХІ століття теж дивують. У 1939 році художник зобразив вежі-близнюки Нью-Йорка і підписав малюнок: на Північну Америку двічі здійснять атаку. Варто зазначити, що тоді не існувало навіть проекту Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку.

Він створив також катастрофічний малюнок з підписом про те, що Японію чекає вибух Ф. Цілком можливо, що художник передбачав трагедію на АЕС Фукусіма-1.

За одним із прогнозів, всюди літатимуть яскраві кола з дивними створіннями з інших планети. Саме вони й породили на Землі людство, яке довгий час називала інопланетян ангелами і богами. Коли "жовтолиці" і росіяни стануть правити світом, вони повернуться і знову будуть почуті.

Ось ще один цікавий нарис Бенджаміна з коментарем:

"Папа Римський перебереться в Америку. Світ чекає одностатева любов, мутанти і зачаття дітей в лабораторіях. Рак стане найбільш поширеною хворобою на планеті".

У художника є пророцтво, що ще не збулося: людство навчиться літати до зірок і зрозуміє, що Земля – це найнижча ступінь розвитку розуму у Всесвіті.

Нагадаємо, Ванга, Нострадамус, Глоба і мольфари спрогнозували майбутнє для України на 2019 рік

Як повідомляв портал "Знай.uа", з-за світової війни, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищена половина людства

Як повідомлялося, передбачення Нострадамуса, які вдалося розшифрувати, свідчать, що почнеться війна у Франції, і це призведе до світової кризи