Пригода, яка немов зійшла з екрану фільму жахів, сталося в містечку Фармінгдейл, передмісті Нью-Йорка, з 64-річною Джоан Каллен.

На кладовищі St. Charles Resurrection Cemetery знаходилося поховання батьків Джоан - Евелін і Джона, померлих у 1992 і 1995 роках.

Жінка прийшла на кладовище провідати батьків і покласти вінок на могилу. Але раптово опинилася наче у пеклі, точніше їй здавалося, що її ось-ось туди затягне.

Земля під її ногами раптом стала провалюватися і жінку почало затягувати в глибоку воронку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В спробі уникнути ями, вона кинулася до могильної плити, але впала і сильно вдарилася головою, а також вибила собі зуб", - повідомляє адвокат Джоан Джозеф Перріні, - "Потім вона намагалася відскочити назад, але занурилася в землю і почала тонути, намагаючись вхопитися руками за надгробок".

Жінка відчайдушно кричала, але на цвинтарі тим вечором вже нікого не було і її ніхто не почув. До того ж було вже темно і її також ніхто не бачив.

"Бути затягнутим у могилу своїх батьків, коли ви йдете відвідати їх у холодний грудневий день... це дуже страшно і травмуюче".

Жінка розуміла, що допомоги, в той момент, їй було чекати нізвідки. Джоан вдалося врятуватися лише якимось дивом, вчепившись за надгробок руками, вона почала потроху підтягуватися і якось вибралася з жахливої пастки.

"Я ніколи більше не прийду туди", - повідомила Джоан Каллен через свого адвоката.

Вона також додала, що через все пережите у неї виникла фобія відкритих просторів і що її мучать нічні кошмари і головні болі.

Як пише New York Post, Джоан Каллен подала в суд на адміністрацію кладовища за все пережите нею в той день. Вона вимагає ні більше не менше, а 5 мільйонів доларів.

Біля надгробків подружжя Каллен досі видно сліди провалу. За словами адвоката, підземна яма утворилася з вини гробарів, які погано засипали землею один з гробів батьків Джоан.

"Це обурлива недбалість і ми хочемо не тільки компенсації, але й щоб вони витягли з цього урок і подібне не повторилося з ким-небудь ще", - підводить підсумок Перріні.

Адже жінці буквально пощастило вижити.

Нагадаємо, чоловік, який працював могильником впав у викопану для труни яму, зламав ногу і був серйозно поранений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 47-річна жінка намагалася позбутися невезіння. Вона була впевнена, що ніч, проведена в труні все виправить.

Також "Знай.uа" писав, в індійському місті Патіала, штат Пенджаб сталася неймовірна історія, яка сполохала всю Індію. Так, 8 грудня зникла 26-річна Наїна Рані.