Полячка Пауліна Кенді, яка зараз живе в британській столиці, витратила на образ "ляльки" більше 50 тисяч фунтів. 24-річна модель зізнається, що з дитинства мріяла про ідеальну фигуру, як у ляльки Барбі".

Про цю історію повідомляють британські таблоїди.

Так, Пауліна з 18 років почала збільшувати груди, і зараз у неї восьмий розмір. Щоб змінити розмір і форму губ, сідниць і носа, Пауліна також лягала під скальпель. Вона працює косметологом і знімається для Playboy.

Пауліна Кенді

З 20 років кожен день займається на тренажерах, дотримується строгої дієти і не вживає алкоголь. Жінка не приховує, що багато операцій вона зробила за рахунок чоловіків, з якими була близька. За словами Пауліни, залицяльники самі просили її збільшити груди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зараз 24-річна Кенді самотня, але запевняє, що чоловіки просто таки лягають до її ніг штабелями, а деякі роблять пропозицію на першому побаченні. Каже, що через "надмірну сексуальність" їй складно знайти гідного партнера.

Варто нагадати, що російська зірка фільмів для дорослих Вікторія Сверчкова раптово втратила свідомість на зйомках чергової стрічки в штаті Індіана, США. Про це повідомляють росЗМІ. Порноакторка народжена в Пермі.

Як розповів журналістам продюсер порноакторки, дівчина дотримувалася жорсткої дієти перед зйомками. Однак у найвідповідальніший момент ослаблений організм не витримав високих навантажень. Продюсер додав, що зараз Сверчкова перебуває під наглядом лікарів.

Нагадаємо, горе-мати знімала в порно 4-річного сина: дика історія приголомшила всю Україну.

Як повідомляв Знай.uа "малолітні шакали" сміялися і знущалися над пенсіонером у Харкові: недитяча жорстокість потрапила на відео.

Знай.uа писав, у Хмельницькому показали порно на великому екрані: городяни оніміли від такого подарунка.

Дивіться відео по темі: