У незвичайної пари народилася дівчинка, яка вразила світ своєю красою. Про це передає Clutch.

Як відомо, кохання не знає кордонів, і батьки дворічної Бейлі тому доказ. Вони в буквальному сенсі походять з різних кінців світу: тато - в'єтнамець, а мати - уродженка Африки. Донька колоритної пари змогла успадкувати найсимпатичніші риси обох батьків.

Мама з татом завели Бейлі сторінку в Instagram, яка стрімко набирає популярність. Підписники, кількість яких вже досягла 100 тисяч, буквально засипають крихітку компліментами.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про сім'ю Перкінсонів, яка живе в Австралії. Дружина Ніккі веде свій блог у соціальній мережі Instagram і має вже більше мільйона підписників. Її чоловік Джеймі також веде свій блог, але у нього менша аудиторія. Він також працює фотографом.

Трохи більше двох років тому у пари народилася дівчинка, яку назвали Ава. Кілька місяців тому сімейство стало ще більшим – у пари народилася ще одна дівчинка Зоя.

Обидві дівчинки мулатки, адже переважає ген мами. Ними постійно захоплюються підписники Ніккі в Instagram. "Вони такі милі", "Ви виглядаєте дуже щасливими", - пишуть вони.

Нагадаємо, п'ятирічна кішка Бублик завоювала любов близько півмільйона людей в Instagram. Муркотлива модниця не проти приміряти стильні вбрання і круті сонцезахисні окуляри.

Раніше Знай.uа повідомляв, співробітники заповідника Мала Мала опублікували знімки рожевого слоненяти. Унікальний малюк вже підкорив серця сотні відвідувачів національного парку і помітно виділяється серед своїх величезних сірих родичів.

Також Знай.uа писав, полька Пауліна Кенді, яка зараз живе в британській столиці, витратила на образ "ляльки" більше 50 тисяч фунтів. 24-річна модель зізнається, що з дитинства мріяла про ідеальну фігурі, як у ляльки Барбі".