Індійська коза, яка народилися з паралізованими передніми кінцівками, навчилася ходити на задніх лапах.

Власник незвичайної тварини Локеш Мішрой опублікував відео з прогулянки кози в селі Рамдири на півночі Індії, в штаті Біхар, пише Daily Mail.

Він каже, що коли новини про тварину поширилися по довколишним селам, люди почали стікатися до будинку Мішроя щоб побачити "диво-козу, яка ходить по-людськи".

"Ми думали, що доведеться приспати її, але вона проявила стійкість і почала намагатися зрівноважитися на задніх ногах.Через кілька днів вона раптом стала бігати тільки на задніх лапах, — говорить дрібний фермер і скотар.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Селяни полюбили це тварину, і багато людей фотографують її або приводять з собою друзів і родичів, щоб подивитися на дивовижну тварину.

Місцеві ветеринари вважають, що параліч виник в результаті травми живота матері, можливо, під час бійки з іншими козами в період вагітності.

Чутки про тварину залучають все більше і більше людей, тому її власнику варто задуматися про те, щоб завести канал, присвячений прямоходячої козі.

Коза, яка ходить на двох лапах

Як наприклад зробила Ніколь Бом з Німеччини, в сім'ї якої проживає незвичайна кішка по кличці Еллі . У тварини рідкісне захворювання шкіри під назвою вітіліго, яке буквально перефарбовує її шерсть.

Захворювання характеризується порушенням пігментації, через це змінюється колір шкіри на окремих ділянках. Вітіліго зустрічається і у інших видів, у тому числі людини.

Як розповіла Ніколь, вона виявила двох кошенят на покинутій фермі в 2016 році. Жінка забрала їх до себе додому. Однак у 2017 році в однієї з кішок по імені Еллі в шерсті почали виникати білі плями. За рік чорна шерсть кішки повністю забарвилася в білий.

Дивіться ще: Козел ходить на двох ногах

Нагадаємо, коты, власники яких тривалий час переживають стрес, частіше страждають від різних захворювань.

Як повідомляв портал Знай.uа, в цілому по Україні 48% респондентів заводять кішок, а 44% - собак.

Також портал Знай.uа писав про цуценятко чихуахуа по імені Туді, що їсть з кришечки.