Вранці 3 серпня жителі американського міста Бойсе прокинулися від дивного звуку. Джерелом виявилися 118 кіз і козенят, які ходили уздовж ділянок будинків. Таку інформацію повідомляють соцмережі.

Тварини їли траву на газонах і паслися біля кущів. Ніхто не міг зрозуміти, звідки вони взялися, поки за рогатими не під'їхала машина: стадо було загнано у вантажівку і відправлене на "робоче місце".

Як стало відомо пізніше, тварини були найняті для вищипування бур'янів. Вони - екологічні "газонокосарки", які їдять все, що не з'їли корови і вівці. Власники компанії We Rent Goats повідомили, що кози втекли, виламавши слабкі дошки в огорожі.

А раніше в 20 містах України відбувся марш за права тварин. Головною метою даної акції є бажання показати суспільству, наскільки важлива проблема жорстокого поводження з тваринами.

Організатором заходу є організація UAnimals. У Києві марш стартував від парку Шевченка. У профілі в соціальних мережах організатори обрали своїм гаслом слова Махатми Ганді, який дізнавався велич і моральність народу по тому, як він ставиться до тварин. Також учасники озвучили вісім вимог.

Популярні новини зараз
Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Не дайте супермаркетам вас обдурити: у НБУ попередили українців на рахунок "брудних" гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити Гроші не виплатять з вересня: хто залишиться без допомоги
Показати ще

У них увійшли прохання на введення заборони участі тварин у цирках і дельфінаріях, закриття хутрових ферм, притравочних станцій і контактних зоопарків. А також налагодження роботи центрів надання допомоги та утримання тварин, які постраждали від рук людини і його діяльності.

Нагадаємо, також раніше в лісі відбулося нашестя єнотів. А причиною виявився музикант.

Так, в мережу потрапив незаперечний доказ того, що єноти обожнюють музику. Відеоролик, на якому чоловік грає на флейті, а навколо нього зібралися єноти, а решта товстеньких ще добігає з гущавини, підкорило користувачів.

З'ясувалося, що відеозапис був зроблений в лісі Башер Стейт біля Нью-Йорка. За словами очевидців, чоловік зібрав навколо себе понад 20 єнотів. Повідомляється, що чоловік живе поруч з лісом і часто виходить порадувати своєю грою птахів і звірів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що бобер-бандерівець залишив без світла тисячі росіян.

Також Знай.UA розповідав, що осінню депресію потрібно лікувати котами.

Крім цього, Знай.UA писав, що було знайдено першу тварину планети Земля.