У понеділок, 1 жовтня, у Швейцарії у віці 94 років помер легенда світу шансону, відомий музикант Шарль Азнавур.

Про це повідомляє видання Le Figaro.

Поки що ніяких подробиць про обставини смерті не повідомляється.

У цілому Азнавур написав близько 1300 пісень, зіграв у 60 фільмах і продав більше 200 мільйонів дисків. Згідно спільного опитуванням журналу Time і CNN (1998), шансоньє визнали найкращим естрадним виконавцем 20 століття.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

З 5 травня 2009 року Азнавур обіймав посаду посла Вірменії у Швейцарії і постійного представника країни в штаб-квартирі ООН. Постійно проживав у Швейцарії.

Нагадаємо, легендарний американський блюзовий гітарист і співак Отіс Раш пішов із життя через ускладнення, спричинені інсультом, який він переніс ще в 2003.

Варто відзначити, що виконавця називають одним з ключових творців "блюзу західної сторони" 1950-х і 1960-х років. Учасники так званого напрямку West Side Sound модернізували традиційний блюз, внісши в нього більше джазового, посиленого звуку.

Вже перша пісня артиста, яку він записав ще у 1956 році "I Can not Quit You Baby" досягла шостого рядка відомого чарту ритм-енд-блюз журналу Billboard і вивів співака на міжнародну сцену.

Як раніше повідомляє портал "Знай.uа", Марті Балін, один із засновників рок-гурту Jefferson Airplane, помер у віці 76 років. Про це повідомляє портал TMZ з посиланням на представника музиканта.

Також Знай.uа" писав про те, що популярну модель, переможницю конкурсу "Міс Багдад-2015" Тару Фарес застрелили в столиці Іраку, передає Kurdistan24.