Популярну модель, переможницю конкурсу "Міс Багдад-2015" Тару Фарес застрелили в столиці Іраку, передає Kurdistan24.

Її закривавлене тіло знайшли у власній спортивній машині.

За даними поліції, королеву краси застрелили двома пострілами в голову і одним в груди. ЗМІ розповіли, що її спершу взяли в заручники.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

У Тари Фарес було 2,6 млн підписників в Instagram. Після смерті на її записі з'явилася публікація з чорно-білою фотографією. Однією з версій злочину поліцейські вважають помсту за відверті знімки Тари, які вона публікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Ми просимо Аллаха пробачити її і надати їй свою велику милість", - сказано в запису під знімком.

Раніше портал повідомляв, що продюсер Володимир Сивоконь запропонував знятися в кіно скандально відомій дискваліфікованій "Міс Україна 2018" Вероніці Дідусенко. Український продюсер розмістив пост з відповідною пропозицією на своїй сторінці в Facebook.

"Вся ця ситуація з конкурсом "Міс Україна" з кожним днем стає все цікавіше і цікавіше, от просто з величезним задоволенням зняли б Вероніку Дідусенко в кіно. Можна вважати це повідомлення запрошенням у фільм "Продюсер", - написав Сивоконь.

Нагадаємо, в штаті Пенсільванія, США, померла переможниця конкурсу краси "Міс Всесвіт" 1995 року Челсі Сміт. 45-річна володарка престижного титулу померла після боротьби з серйозною хворобою

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" вперше в історії мусульманка в хіджабі стала фіналісткою конкурсу "Міс Англія".

Знай.uа повідомляв, чому у "Міс Україна 2018" Вероніки Дідусенко відібрали корону.