Він розповів, як змінити свій раціон харчування без шкоди для здоров'я і згадав про користь схуднення.

Передає adme,

  • В 2016 році доктор Есінорі Осумі з Японії отримав Нобелівську премію з фізіології і медицини за відкриття механізмів цього процесу, відомого як аутофагия.

    "Більшість тканин нашого тіла регулярно замінюють свої клітини новими. Кожному органу потрібно свій час, щоб повністю оновитися. Однак є тканини, які ніколи не перероджуються" - зазначає лікар.

    Доктор Осумі, японський біолог, багато років вивчав клітини людини і як вони здатні переробити відходи.
  • Цей процес називають аутофагією.
  • Вона допомагає нам залишатися стабільними.
  • За допомогою лізосом (органел, відповідальних за внутрішньоклітинне руйнування матеріалу) організм знищує білкові структури, перетворюючи їх в амінокислоти. Пізніше він використовує їх, щоб з'явилося більше нових клітин.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Організм здатний використовувати власні запаси білка, який зберігається у вигляді пошкоджених клітин і бактерій. Звичайна людина отримує приблизно 70 г білка в день, і для створення нових клітин цього недостатньо. Якщо використовувати «білкові відходи», то тіло отримає необхідну їх кількість.

Коли механізм природної переробки не діє, пошкоджені клітини і їх частинки накопичуються в організмі. Тому нейтралізація клітин, які заражені раком і небезпечними бактеріями неможлива.

Доктор у своїх експериментах вдався до голодування, щоб організм отримав необхідну стимуляцію для руйнування токсичних клітин і позбувся відходів. Коли людина голодує, то клітини живуть довше і дають більше енергії. Тіло менше запалюється. До того ж, якщо ви вирішите обмежити кількість споживаних калорій, рівень оксиду азоту в організмі збільшиться — це молекула, яка допомагає організму омолодитися.

  • Переривчасте голодування, яке складається з періодів їжі і голоду, допомагає очищенню організму.
  • Це сприяє схудненню і прискоренню обміну речовин.
  • Переваги даного методу включають в себе зниження ризику серцевих захворювань, неврологічних проблем і діабету, а також зниження запалення, стресу і артеріального тиску.

Є безліч варіантів, як голодувати, тому вибирайте стратегію свого розгляду.

Нагадаємо, Схуднути до літа: смачна дієта, після якої буде не соромно на пляжі

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Улюблена страва українців виявилася смертельно небезпечною: доводить до інфаркту

Також Знай.ua" писав про те, що Ампутації кінцівок замінять лікуванням водоростями