У п'ятницю, 22 березня, в третьому випуску романтичного шоу "Холостяк-9" заповітні троянди отримали не всі учасниці проекту.

З 15 дівчат залишилося всього 12: Юлія, Анастасія, Елізабет, Діна, Анна, Софія, Лілія, Марина, Наташа, Оля, Даша і Віка. Проект покинули Юля, Ліля і Кароліна.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Церемонія вручення троянд була незвичайною. Головний герой Микита Добринін вирішив оголосити про своє рішення на пікніку. Деякі учасниці знали про те, що пройдуть в наступний випуск ще до цього. На побаченнях Холостяк вручив квіти Вікі, Діні і перед самим пікніком Даші.

Решту дівчат Микита обдарив знаками відмінності практично без пояснень. Винятком виявилася Оля. Як з'ясувалося, Добриніна засмутило відеозвернення, яке вона йому надсилала. Дівчина розповідала, що не відчуває переваги від телефону, який він подарував їй у другому випуску.

"Я на це йшла сміливо, усвідомлюючи ризики. Я не розумію, цю жесть з телефоном. Це була твоя ініціатива?" – питала Оля в обігу.

Микита відвів її в кімнату, через що дівчина вже подумала, що вибуває з проекту. Він пояснив, що учасниця хотіла до себе особливого ставлення, бо він порушив правило.

"У нас є з тобою зв'язок, але є й інші (дівчата. – ред.). Я хочу, щоб ти це знала", – сказав їй Микита.

У підсумку Оля отримала заповітну троянду, так як Добринін вирішив дати їй ще один шанс. Багато дівчат подумали, що він зглянувся і вирішив подивитися, як вона себе буде вести в четвертому випуску.


Нагадаємо, 8 березня, на українському телебаченні стартував дев'ятий сезон романтичного шоу "Холостяк". На сайті СТБ вже з'явилися перші коментарі Микити Добриніна про те, навіщо він прийшов на реаліті-і які дівчата йому подобаються.