Легендарний провісник Мішель Нострадамус шокував світ своїми пророцтвами. Адже розшифровано інформацію, де він обіцяє світу в найближчі роки початок серйозних проблем, пише Politeka.

Експерти змогли перекласти і розшифрувати пророцтво Нострадамуса на 2018 і 2019 роки. Судячи з його записів, дослідники дійшли до висновку, що масштабний світовий конфлікт почнеться саме в цей період і переросте в Третю світову війну, яка відбуватиметься майже 25 років.

2019 рік буде дуже непростим для людства. А судячи з опублікованих передбачення, він може стати одним з найгірших у світовій історії.

У своєму посланні Нострадамус розповів, як все відбудеться:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Велика війна почнеться саме у Франції. Всю Європу атакують, війна буде довгою і з жахливими наслідками для всіх сторін", - йдеться у пророцтві.

У катренах йдеться, що війна почнеться через "заморську країну", яка загрузла в брехні і лицемірстві. При цьому на початку всього світового протистояння лідируючі позиції будуть займати сили Атлантики.

Варто додати, що переможцем у цій бійні Нострадамус називає "північну країну", саме завдяки їй на планеті запанує мир. З позитивних прогнозів на нинішній рік французький астролог в своїх катренах говорить про серйозний прорив у медицині, який дозволить людям жити до 200 років.

Нагадаємо, Ванга, Нострадамус, Глоба і мольфари спрогнозували майбутнє для України на 2019 рік.

Як повідомляв портал "Знай.uа", через світову війну, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищена половина людства.

Також "Знай.uа" писав, передбачення Нострамуса, які вдалося розшифрувати, свідчать, що почнеться війна у Франції, і це призведе до світової кризи.