У Великобританії, в Західному Сассексі жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища. До цього Кларк була скептиком, однак тепер вона повірила в потойбічний світ. Камера зафіксувала, що не змогла би повірити жодна розсудлива людина, але тим не менш це правда.
Ввечері Аня і її чоловік Філ повернулися додому з прогулянки і зачинили хвіртку у дворі. Але трохи пізніше вона знову виявилася відчиненою! Хто це зробив? Щоб з'ясувати, що відбулося насправді, Аня та Філ переглянули запис з камер відеоспостереження. Те, що побачила пара, повалило його в шок.

На кадрах видно, що хвіртка відкривається сама собою, а неподалік від неї виникає примарне біла пляма. При цьому поблизу немає людей або тварин. І, за словами подружжя, в той момент на вулиці була безвітряна погода. Побачене так сильно вплинуло на Аню, що тепер жінка прийшла до незвичайних висновків."Не знаю, чи вірю я в привиди. Напевно, я трохи скептик, але це змусило мене замислитися"

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/766204/Ghost-news-mum-stunned-CCTV-garden-locked-gate-video

Geplaatst door София Маркина op Zaterdag 23 maart 2019

Мати двох дітей заявила, що таким чином може подавати знаки померлий батько її чоловіка, пише Daily Mail. Пара живе в цьому будинку кілька років, і тільки після смерті свекра в ньому стали відбуватися незрозумілі речі.

"Ми жили тут три роки, і ніколи нічого подібного не траплялося. Але з тих пір, як помер свекор, було кілька моментів, які змусили нас замислитися про існування потойбічних сил"

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще