Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Меми зі стоковими фото знову на хвилі популярності

Останнім часом герої мемів все частіше приходять до нас зі стокових фотографій. Згадати хоча б Гарольда, що приховує біль, або популярне тріо на чолі з невірним хлопцем. Цим постановочним кадрам просто судилося прославитися і стати мемами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Здається, така доля судилася кожному знімку, на якому рівень абсурдності б'є всі рекорди. Деякі кадри користувачі мережі не змогли залишити без уваги і трохи підкоригували.

Мавпа на прізвисько Єржан наробила галасу в Інтернеті

Зараз всі користувачі соцмереж масово публікують фразу «Єржане, вставай, е, салам алейкум» і роблять меми з відео зі сплячою мавпою в синьому костюмі. Вираз і кадр з сонним шимпанзе як вже тільки не обіграли — їх використовують у багатьох ситуаціях. В мемах юзери всіма силами намагаються розбудити сонного Єржана, щоб той зумів вчасно прийти на роботу.