На сьогоднішній день 4-річна Ахін з Кореї є однією з найпопулярніших блогерів у соціальній мережі Instagram. Так, дівчинка підкорила серця підписників своїми фото, на яких юна модниця приміряє на себе яскраві образи, демонструючи неперевершене почуття стилю. Зараз на її аккаунт підписані понад 440 тисяч людей.

Як тільки мама Ахін виявила креативні здібності доньки, відразу вирішила допомогти їй розкрити свій талант. Жінка має власний онлайн магазин одягу і надає доньці можливість вивчати останні тренди в світі моди.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, 4-річна дівчинка за короткий час навчилася позувати перед камерою і робити фото на смартфон самостійно. Багато фоловерів відзначають, що миле личко і харизма Ахін роблять її фото чарівними.

Раніше ми писали про те, що відома американська модель Кайлі Дженнер має численну армію прихильників в Instagram, яких частенько радує новими постами.

В цей раз Дженнер вирішила поділитися з фанатами фотографією, на якій позує в спокусливому образі. Модель зображена як би випадково, вона розгублена. При цьому видно, що Кайлі зібралася на якусь вечірку, адже на ній відповідне вбрання. Так, для виходу в світ красуня одягла відверту довгу сукню незвичайного фасону і стислої фактури.

Нагадаємо, що популярна в інтернеті блондинка Настя Івлєєва прославилася завдяки авторськими програмами на своєму Youtube-каналі. Зовсім нещодавно пильні шанувальники помітили у дівчини обручку на безіменному пальці.

Як повідомляв портал Знай.uа, до 29 років Джарет був дівчиною і звали його інакше. Потім він погодився на кілька операцій, щоб стати чоловіком. Однак п'ять років потому Джарет усвідомив, що належить до раси з іншої планети.

Також портал Знай.uа писав, що перед офіційним оголошенням про поповнення в Victoria's Secret, вони довго співпрацюють з моделлю. Така ж історія сталася і з 29-річною Алексіною Грем. В мережі опублікували гарячі фотографії нового "ангела".