Американські астронавти Нік Хейг і Енн Макклейн 22 березня здійснили відкритий вихід у космос для встановлення нових батарей, які були доставлені ще восени. Операція пройшла успішно, але після спроби підзарядки батареї вийшли з ладу.

Астронавти, які перебували на Міжнародній космічній станції, відправили спеціальний сигнал лиха в американське космічне агентство з аеронавтики і космічних польотів. З того часу дослідники більше не виходили на зв'язок.

Попередні дані свідчать про відключення близько половини енергетичних батарей, а також про виведення з ладу двох іонних двигунів. Через це Міжнародна космічна станція виявилася осіннім листом, збитим з орбіти. Причиною цієї події став різкий електромагнітний спалах, спрямований чітко за траєкторією станції.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Уфологи оцінили ситуацію і повідомили, що електромагнітне випромінювання було направлено жителями таємничої планети Нібіру. Вони знеструмили велику орбітальну станцію і тепер планують захопити її, щоб взяти контроль джерел зв'язку Землі, а також отримати дані всіх наукових експериментів. Це дозволить їм відмінно вивчити своїх ворогів.

За однією з версій, прибульці планують впустити МКС на Землю, ефектно заявивши про свою присутність. Вага космічної станції становить близько 420 тонн, а довжина сягає 51 метра. Для нашої планети можливий удар не буде фатальним, але стане серйозною катастрофою.

Щоб цього уникнути, астронавтів терміново евакуюють з МКС, а також, у разі падіння, очищають від людей приблизну зону ураження. 1 квітня з Байконура екстрено запустять інженерний шатл в якості спроби відновити орбітальну станцію.

Як повідомлялося, уфологи розсекретили файли NASA: Нібіру ховається від землян. Таємнича планета ховається за Сонцем, вона нападе на Землю вже навесні 2019 року

Раніше портал "Знай.uа" писав: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу. Інопланетяни повідомили координати кораблям, які незабаром повинні прилетіти на нашу планету