Під Запоріжжям живе шимпанзе, яке своїми звичками надзвичайно схоже на людину.
Відповідне відео з'явилося на сторінці бердянського зоопарку "Сафарі" у соціальній мережі Fecebook.

Так, працівники зоопарку на відео зняли надзвичайно цікаву мавпу, яка поводилася, як людина. Шимпанзе зацікавилася пляшкою з водою, а після осушило її до дна.

🍀🍀#Шимпанзе во многом похожи на нас. Кто знает, быть может Дарвин был прав. 🍀🍀😊

Geplaatst door Бердянский зоопарк "Сафари" op Zondag 24 maart 2019

Люди давно помітили цікаві звички шимпанзе. Вони впізнають себе в дзеркалі, можуть позіхати, якщо побачать позіхає людини, вміло відкривають пляшки та інше.

Багато видів тварин демонструють різні варіанти поведінки, які характерні лише для специфічних популяцій. Але в цьому плані шимпанзе демонструють особливі успіхи. Це стосується комунікаційних навичок, терморегуляції, добування їжі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Ще один супер пес підкорив користувачів соцмереж. У цього лабрадора є всі шанси стати найпопулярнішим мемом. У топ Reddit вийшов пост з потенційно мемною собакою. Автор фотографії з нікнеймом shampoobeer написав, що його бос привела на роботу свою собаку на прізвисько Меддокс і спробувала замінити їм співробітника.

На трьох фотографіях пес говорить по телефону. Однак, судячи з усього, лабрадор не в захваті від того, що йому відповідають на тому кінці дроту. Користувачі Reddit не змогли пройти повз пса на роботі. Вони почали фантазувати на тему того, кому собака дзвонить і що чує з трубки, що так сильно її розчаровує.

Нагадаємо, навіть найстрашніший кіт у світі розчулює людство. Пухнастик зібрав понад 100 тисяч шанувальників, мережі не можуть намилуватися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кумедна фотодобірка котів, які виробляють неймовірні речі: коли тварини живуть за своїми правилами.

Також "Знай.uа" писав, товстенька кішка втомилася від поневіряння і шукає господарів, вона трохи сварлива, але з втратою ваги та наданням притулку все може змінитися.