Отримано черговий доказ існування інопланетян на супутнику Землі - Місяця. Виявляється, Місяць не тільки світить нам вночі, але і, ймовірно, є обителлю іншопланетного розуму, зустрічі з яким так давно чекали земляни. Але чи могли наші "співланетники" припустити, що позаземні сусіди - набагато ближче, ніж очікувалося? Ми оглядаємо їх в далеких галактиках, а вони - рукою подати, і навіть не ховаються.

Звичайно, було б занадто гучною заявою говорити про те, що існування інопланетян на Місяці доведено. На це вказують лише деякі факти, які, втім, виглядають переконливо.

У свій час раптове припинення космічної місії "Аполлон" з освоєння Місяця викликало багато шуму в пресі, адже журналісти відразу ж заговорили про те, що NASA отримала явні докази наявності позаземного життя. З тих пір в Мережі неодноразово з'являлися докази дивної активності на земному супутнику, де з кратерів раз вилітали непізнані об'єкти, а також поверталися у надра Місяця в мить ока. Нещодавно влада США оголосила про початок нової космічної гонки, підтвердивши наміри відправити людей на місячну поверхню протягом наступних п'яти років.

Настільки раптова заява шокувала багатьох скептиків по всьому світу, а недавнє відео з НЛО, що вилетіли з якоїсь подібності місячної бази, лише підтвердило побоювання скептиків. Схоже, Штати почали активно готуватися до співпраці з прибульцями, які завжди були там, але приховували свою присутність від допитливого погляду земних учених. На відео чітко видно якийсь сигароподібних об'єкт, який з немислимою швидкістю вилетів прямо з надр Місяця.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.uа писав: чому ми не можемо знайти інопланетян? NASA розповіли правду.

Нагадаємо: НЛО на шаленій швидкості розірвав небо над спокійним містом - і як після цього не вірити в інопланетян.

Також ми повідомляли, що в небі відкрилася справжня діра - прибульці з планети-вбивці атакують.

Дивіться: Супрун з космосу