Не так давно провідні астрофізики з NASA повідомили, що інопланетяни не є плодом наукової фантастики. Сільвано П. Коломбано з Дослідницького центру ім. Еймса у NASA припускає, що ми можемо пропускати сигнал під час пошуку НЛО.

Позаземні цивілізації можуть перебувають за межами нашого розуміння або здатності виявлення. Так у статті 2018 року, що закликає до більш агресивного пошуку неземного життя, Коломбано стверджує, що ми втрачаємо інопланетне життя, не заснована на вуглецю, подібно земному.

Як зазначає Коломбано, наша форма життя може бути лише крихітним першим кроком у триваючій еволюції, яка цілком може призвести до появи форм інтелекту, набагато переважаючих наш і не заснований на вуглецевих механізмах.

Через 50 років еволюції комп'ютерів ми вже говоримо про надінтелект і швидко стаємо симбіотами з обчислювальною потужністю. Інтелект, який ми могли б знайти і який міг би знайти нас, якщо він ще цього не зробив, міг би взагалі не бути народженим вуглецевими формами життя на зразок нас. Хоча все ще розумно і консервативно припускати, що життя, швидше за все, з'явилася в умовах, подібних нашим, величезні часові відмінності в потенційних змінах роблять ймовірність збігу технологій дуже низькою. говорить Коломбано.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коломбано також стверджує, що є певні аспекти спостережень НЛО, які не вдається пояснити. У своїй статті, опублікованій SETI, він помічає, що деякі сигнали в ході пошуку НЛО ми могли б пропускати.

Поява НЛО часто вважається малоймовірною через малоймовірності міжзоряних подорожей, але на його думку інопланетяни повинні були оволодіти цією технікою.

Як заявляє вчений з Гарварду Аві Леба, прибирати інопланетян з рахунків — це злочин.

Так Леба наводить приклад з Галілео Галілеєм. Він стверджував, що Земля обертається навколо Сонця, і за це потрапив за ґрати. Факти це, звичайно, не змінило. Земля рухається навколо Сонця незалежно від того, що говорить церква.

Так і тут, навіть якщо швидкість світла буде нездоланним бар'єром, протягом тисячоліть, позаземні цивілізації напевно освоїли б міжзоряні подорожі.

Нагадаємо, вчені виявили в Чумацькому шляху екзопланету, яка веде себе досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на поверхні Марса зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity.

Також "Знай.uа" писав, статистика свідчить, що з кожним роком збільшується кількість людей з порушеннями психіки. Причиною цього можуть бути прибульці з таємничої планети Нібіру.