Легендарний мексиканський фахівець з уфології Педро Рамірес поділився зі своїми підписниками на "YouTube" досить дивним відеозаписом, який вдалося зробити 20 березня 2019 року його співвітчизнику.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube, яке, варто зазначити, досить активно набирає популярність.

Автор ролика побажав залишити в секреті своє ім'я і місце події, проте вважає, що отримані ним кадри неодмінно повинні бути побачені завсідниками Всесвітньої павутини, особливо тими, хто цікавиться уфологією і різними небесними аномаліями.

Відео демонструє химерний об'єкт, який стрімко летить з поверхні землі в захмарене небо. Набирає висоту НЛО має овальну форму і темне забарвлення, а в середині його корпусу помітно щось велике і яскраве.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Незважаючи на те що загадковий апарат рухався дуже швидко, він закарбувався на записи досить чітко. Багато уфологів, включаючи самого Раміреса, зазаначили, що перед нами одне з найякісніших доказів існування "літаючих тарілок".

Варто нагадати, що зонд зіткнувся з твердою невідомої перешкодою в надрах Марса штучного походження. Конспірологи впевнені, це сліди існування марсіан. Апарат прибув на Червону планету ще в грудні. За словами вчених, вони спеціально обирали місце посадки таким чином, щоб роботі зонда не завадили великі камені і тверді гірські породи. Фахівці зазначають, що місцевість вибрано досить вдало.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що серед людей живуть прибульці, і їх чимало! Експерти розповіли, як знайти позаземних істот серед людей, які можуть висмоктувати життєву енергію з кожного.

Нагадаємо, знамення Апокаліпсису промайнуло в небі: Нібіру дала людству останнє попередження.

Як повідомляв Знай.uа вчені виявили гігантську інопланетну станцію: обертається навколо Сатурна.

Знай.uа писав, ніхто не вірив, поки не побачив: НЛО посеред білого дня переполошило місто, унікальні кадри потрапили в мережу.