Новий кліп культового німецького метал-гурту Rammstein під назвою Deutschland витік в мережу за кілька годин до офіційного релізу.

Відео, яке з великою ймовірністю є новою роботою музикантів, з'явилося зокрема, на Telegram-каналі спільноти 2ch. Офіційна прем'єра кліпу повинна відбутися 28 березня о 19:00.

Раніше ролик Rammstein викликав різку критику уповноваженого федерального уряду по боротьбі з антисемітизмом Фелікса Клейна і екс-голови Центральної ради євреїв у Німеччині Шарлотти Кноблох, які заявили, що музиканти "перейшли" червону лінію" і "порушили кордон дозволеного". Музиканти опублікували 35-секундне відео у соціальних мережах. До моменту публікації цей ролик на Youtube подивилися більше мільйона разів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Учасники групи постають у ньому в смугастих робах в'язнів нацистських концтаборів, стоячи на ешафоті з петлями на шиї. В кінці ролика з'являється дата латинськими літерами "XXVIII.III.MMXIX", відповідна 28 березня 2019 року, і напис "Deutschland" ("Німеччина") - імовірно назва нової пісні. На даний момент невідомо, яке послання закладено в новій пісні, яку рекламує 35-секундний кліп. Rammstein і компанія звукозапису на запит газети Bild відмовилися її коментувати.

Раніше повідомлялося, що знаменита співачка Pink презентувала в мережі свій новий кліп. Для зйомок відео "Walk Me Home" американська артистка приміряла елегантне плаття з довгим розрізом на нозі. А "партнером у танці" став привид.

Шанувальники вже звикли бачити її в бунтарських образах, які вона доповнює шкіряною курткою або ж зухвалим спортивним одягом. Але в цей раз для зйомок кліпу співачка обрала кардинально інший образ.

Нагадаємо, Ліндеманн нахабно змінює Лободі, оцініть розлучницю

Як раніше повідомляв "Знай.uа", на концерт Ліндеманна пустять тільки "книжкових хробаків".

Також Знай.uа" писав про те, що Лобода заінтригувала еротикою з незнайомцем.