Скотт Уорінг – відомий уфолог і дослідник НЛО. Він виявив у кратері Місяця так "купольну" інопланетну базу. Експерт вважає, що NASA приховує правду від людства. А більшість його провокаційних і ексклюзивних матеріалів агентство просто підчищає.

Він розповів про події докладніше:

"Бачите, NASA видалило зі своїх архівів приблизно половину моїх відкриттів. Карта Google видалила приблизно 80 відсотків моїх відкриттів з їх карт. Саме тому я намагаюся не відставати, намагаючись тримати громадськість у курсі".

Уорингу вдалося знайти дійсно неймовірне спорудження. Круглий купол є основною частиною структури. А три інші з'єднувальні частини викликають безліч питань. На перший погляд здається можливим те, що на зображенні розташований справді величезний валун. Але його чіткі та ідеальні обриси не виглядають природно і натурально.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Багато скептиків можуть подумати, що цей об'єкт намальований за допомогою комп'ютерної графіки. Але є зображення, на якому можна вивчити його вид зверху. Це спростовує всі можливі провокації.

Припущення про те, що прибульці захопили Місяць, турбує вчених вже декілька років. Мова йде про безліч теорій: починаючи від ідей про заміну земного супутника голограмою до можливого таборного заселення кратерів. Все це здається неймовірно дивним, але водночас можливим. Уфологи все частіше натякають, що люди – не єдині розумні істоти, які мешкають у Всесвіті. І в космічному просторі необхідно шукати й інші форми життя.

Якщо враховувати версії Уоринга, можливо, NASA дійсно не випадково дуже оперативно видаляє всі матеріали уфолога. Варто відзначити, що він ділиться своїми знахідками в мережі абсолютно безкоштовно. Агентство поки ніяк не коментує слова Скотта. Ніхто не підтвердив існування інопланетних баз, прибульців або Нібіру.

"Знай.uа" повідомляв: Нібіру не існує: уфологи звинуватили NASA в обмані людства

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу

Нагадаємо: інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, ми в небезпеці