Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Сєчін цілує Тимченка, Шойгу сумує

У мережі з'явилося фото з ніжним поцілунком російських чиновників. Міністр оборони РФ Сергій Шойгу, глава "Роснафти" Ігор Сєчін і власником Volga Group Геннадій Тимченко прийшли на хокейний матч і потрапили на великий екран. У результаті Сєчін поцілувався з Тимченко, а Шойгу залишилося тільки сумувати.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Джоан Роулінг розкрила": флешмоб з автозаміною у твіттері

Користувачі Twitter не перестають жартувати над сенсаційними подробицями Джоан Роулінг про героїв всесвіту Гаррі Поттера. Нещодавно вони запустили новий флешмоб, в якому потрібно написати "Джоан Роулінг розкрила, що ти…" і продовжити фразу словами з автозаміни телефону.

Дж. К. Роулінг розкрила, що ти був дуже м'якою людиною

Дж. К. Роулінг розкрила, що ти знаєш, що твій батько тебе не любить

Дж. К. Роулінг розкрила, що ти трохи нервуєш, і що в твоєму будинку іноді буває трохи більше різноманітності

Дж. К. Роулінг розкрила, що ти ненавидиш бути частиною команди і я буду поруч з тобою, щоб підтримати

Дж. К. Роулінг розкрила, що ти можеш працювати ще краще / Спасибі Дж. К. Роулінг

Дж. К. Роулінг розкрила, що ви не вказані як одержувач, не вказані як одержувач… (Воно не зупиняється, вибачте)

Дж. К. Роулінг розкрила, що ти не самотній з нею та її чоловіком, який був на регулярних пробіжках / Думаю, я зупинюся тут, стає дивно