Учасники міжнародної конференції «Пласка Земля» готуються відправиться в Антарктику.

Про це передає сайт організації.

Їх мета проста: вони намагаються переконати всіх, що планета є плоским диском діаметром в 40 тисяч кілометрів в обрамленні стін з льоду.

Саме ці перепони нібито і не дають розтектися океанах, а світила перебувають над нами.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прихильники теорії пласкої Землі стоять на своєму: як вони самі стверджують, фото викривленого горизонту – підробка. Цим займаються практично всі країни в світі, а також космічні агентства по типу NASA.

Прихильники дивної теорії не звертають уваги на докази геліоцентричної системи світу, одержані в різні часи. Деякі з послідовників посилаються на святе письмо. Також вони стверджують, що кораблі не можуть піти за обрій – вони просто зменшуються в розмірі видалення.

Теорія так сильно поширилася, що деякі її адепти стали створювати канали на Youtube, агітуючи все нових і нових прихильників.

"Наука має розібратися з цим. Вони не зможуть ухилятися від нас вічно... Нікому не подобається відчуття, що ми знаходимося на маленькій кульці, яка мчить крізь всесвіт», – стверджує один з творців каналу теорії «Плоскої Землі".

"Я знайшов більше 200 місць в Священному писанні, які підтверджують, що ми живемо на пласкій нерухомій Землі", — говорить інший прихильник теорії.

Коли саме відбудеться експедиція в Антарктику, поки невідомо.

Нагадаємо, Приголомшливий обман: конспіролог відкрив, що Земля все ж плоска

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Конспірологи окупували YouTube: люди втрачають голову через "пласку" Землю

Також Знай.ua" писав про те, що Такою її знали більше 400 років тому: вчені показали відреставровану найстарішу карту Землі