Мрієте схуднути? Доведеться взяти себе в руки і серйозно переглянути свій спосіб життя. Прийнято думати, що схуднення - нелегка праця, і добитися його можна тільки за допомогою правильного харчування і спорту. Однак є ще один секрет, розкритий дієтологами світу. Напої, які сприяють активному жироспаленню. Вони покращують обмін речовин, сприяють розщепленню жирових клітин, вгамовують відчуття голоду. Але пам'ятайте - якщо заїдати їх пельменями, тортами, напівфабрикатами, та іншою "гидотою" - це не спрацює. Тому беріть на озброєння цю інформацію, запасайтеся терпінням і вирушайте в захоплюючу, складниу, але приємну подорож до красивого і здорового тіла.

Ті, хто п'ють воду, можуть збільшити свій метаболізм на 24-30% протягом приблизно години після її споживання, а це означає, що люди, які сидять на дієті, можуть спалювати більше калорій.

Згідно з дослідженням, опублікованим Національною медичною бібліотекою США, вживання 500 мл води за 30 хвилин до їжі буде стимулювати людей, що сидять на дієті, споживати менше калорій.

Дослідження з участю 48 дорослих людей середнього віку показало, що ті, хто пив воду, втратили на 44% більше ваги за 12-тижневий період, ніж ті, хто цього не робив. Крім цього, дослідження показали, що спрагу часто помилково приймають за голод, тому, випиваючи холодну воду, можна схуднути.

Ще один спосіб, за допомогою якогов ви можете зменшити талію – це чашка кави.


Мало того, що в якісній каві міститься багато антиоксидантів, дослідження показали, що кофеїн у каві може підвищити метаболізм до 11% і збільшити спалювання жиру на 29%. Краще пити чорну натуральну каву без молока і цукру.

Також в схудненні допоможе зелений чай. Згідно з іншим дослідженням, опублікованим Національною медичною бібліотекою США, зелений чай містить антиоксиданти, які, як вважається, допомагають спалювати жир.


Вживання такого напою може прискорити обмін речовин і зменшити пристрасть до солодкого, що може призвести до скорочення обсягу споживаної їжі, до якого вдаються худнуть.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, пити або не пити: дієтолог розкрила секрети правильного споживання води.

Нагадаємо, Уляна Супрун розвіяла черговий міф про правильному вживанні питної води.

Як повідомляв портал Знай.uа дієтолог розповіла про ефективні методи схуднення навесні

Знай.uа писав доктор Комаровський розповів, який напій найкорисніший для дітей