Приходить квітень і приходить час розібратися, кому зірки обіцяють вдачу, а комусь навпаки доведеться дуже несолодко. Пропонуємо нашим читачам ознайомитися з Гороскопом для всіх знаків Зодіаку на квітень 2019 року.

гороскоп
гороскоп

Кому пощастить у квітні:

Козероги. Вкрай важливі події у квітні чекають на Козерогів. Перед ними відкриються широкі можливості в плані виграшів, тому вони сміливо можуть випробувати свою вудачу в лотереї.

Раки. На раків у квітні чекає блискучий період. Вони можуть розраховувати на впливових покровителів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Терези. Терези стануть також щасливцями місяця. Їх чекають блискучі партнерські взаємини. Часто складатимуться вдалі для них ситуації.

Овни. На Овнів чекають вельми сприятливі ситуації, пов'язані з далекими поїздками. Вони сміливо можуть у цей час емігрувати або зустрічатися з іноземцями – все це принесе їм удачу.

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Невдахи квітня:

Риби. Рибам найменше везтиме в квітні. Їх чекають складні ситуації, пов'язані з грошима та фінансовими питаннями. Їх можуть несподівано пограбувати, підставити або обдурити.

Діви. У Дів в квітні буде зберігатися непроста ситуація особливо критична вона буде в поїздках. Дівам потрібно бути гранично обережними – вони ризикують потрапити в ДТП і нещасні випадки.

Стрільці. Стрільцям також слід бути готовими до негативного періоду, особливо несприятливим квітень для них може бути в плані судів, слідства і протистояння. Стрільці ризикують також посваритися з бізнес-партнерами.

Близнюки. Близнюкам квітень також не обіцяє нічого хорошого, оскільки по їх знаку як раз проходитиме Марс, а Марс – це завжди конфлікти, непорозуміння, катастрофи.

Знаки, для яких квітень став нейтральним:

Водолії. У Водоліїв складеться сприятлива ситуація у другій половині місяця, а перша буде непростою – з перешкодами та проблемами.

Леви. У Львів більш-менш сприятливою буде перша половина квітня. Добре складатимуться їх далекі поїздки, подорожі, а також підвищення освіти.

Скорпіони. У Скорпіонів сприятливою буде перша половина квітня. Їх чекає успіх у любові, велика романтика і секс. Їх також чекатиме в цей час везіння і виграш.

Тельці. У Тельців все життя може перевернутися в другій половині місяця.

Нагадаємо, Гороскоп на 30 березня для всіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай.uа еротичний гороскоп на 30 березня для всіх знаків Зодіаку.

Знай.uа писав, результат здивує всіх: астролог передбачив результат виборів президента.