Карпатські мольфари пророкують зникнення України.

Так, відомий гуцульський мольфар Михайло Нечай вважає, що українська земля після всіх військових подій надовго просочиться трупним запахом. Після чого України в її нинішньому вигляді і на тій же території вже ніколи не буде.

Нову Україну українські емігранти побудують на території Північної Америки – після розпаду США і Канади. Столиця нової держави буде на місці нинішнього Торонто.

А інший відомий мольфар Гой (Андрій Атаманюк) віщував загибель Москви і смерть Путіна.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Раніше ми писали, що найбільші шанси на перемогу на майбутніх президентських виборах у Володимира Зеленського, в чому переконаний відомий астролог Влад Росс, про що він розповів в інтерв'ю.

Він зазначив: "Коли я робив гороскоп для країни на рік, то побачив сонце. Сонце означає творчість. Тому я вже тоді говорив, що президентом має стати артист. Це або Вакарчук, або Зеленський, або Тимошенко. Тобто повинен перемогти артист. Але серед всіх згаданих, Володимир Зеленський найяскравіший представник. Тим більше, зірки показують йому найбільші шанси".

Щодо чинного президента нашої країни Петра Порошенка, то астролог заявив, що, коли він оголосив на з'їзді про рішення висунути свою кандидатуру, "Місяць була в дискурсі, тобто в жалюгідному становищі. Темна Місяць свідчить про те, що свою презентацію як президента в цей час не варто було представляти".

Що стосується безпосередньо дня виборів, то він не віщує жодних ускладнень: "Буде спокійний місячний день черепахи. Взагалі черепаха – це повільний і спокійний тварина. Але можливі фальсифікації. Меркурій у цей день з'єднується в рибах. А Меркурій – це завжди підрахунок голосів".

Нагадаємо, що п'ятницю, 22 березня кандидат у президенти України Володимир Зеленський та його дружина Олена дали відверте інтерв'ю у себе вдома для телеканалу ICTV. Зеленський відверто розповів про проблеми, які хвилюють виборців, і про пріоритети своєї передвиборної програми.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський розповів, що планує зробити зі своїм бізнесом у разі перемоги на виборах.

Знай.uа писав, Арсен Аваков оцінив шанси слуги народу на президентських виборах.