Овен

Овни сьогодні обов'язково будуть знаходитися у піднесеному настрої, що дуже розташовує до того, щоб жартувати над близькими. Астрологи не рекомендують жартувати в ліжку, оскільки там жарт можуть неправильно зрозуміти – потім миритися будете всю ніч.

Телець

У ваших же інтересах сьогодні в точності і дуже швидко реагувати як на слова вашого обранця, так і на його дії. В іншому випадку, його враження про ваш темперамент буде не надто високим і, відповідно, про ваші таланти і уміння в ліжку. Не слід забувати про свій імідж!

Близнюки

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через велику завантаженість дня, вам сьогодні підуть на користь еротичний масаж, спільні ванни та інші приємні речі. До сексу справа може і не дійти, але під час прелюдії ви отримаєте стільки задоволення, що цього стане більш, ніж достатньо.

Рак

Настав час для змін у сфері своїх сексуальних уподобань. Якщо їх сьогодні хоча б не поворухнути, то вони ризикують просто померти від нудьги. Рекомендується залишити хоча б периметр ліжка, оскільки поза ним теж можливий секс.

Знак Зодіаку Рак

Лев

Сьогодні партнер може відмовити вам у близькості, однак перед тим, як вибухнути лайкою, варто задуматися, а чи не у вас справа? Не виключено, що партнер намагається донести до вас те, що йому не вистачає уваги, турботи, ласки, і інших таких потрібних для всіх речей. Загалом, подумайте над своєю поведінкою, виправтесь.

Діва

В цей день вашому партнерові не доведеться довго розповідати, чого саме він чекає від вас в ліжку, тому що ви будете розуміти його еротичні бажання з першого ж погляду. Постарайтеся, однак так явно не демонструвати ваші телепатичних таланти, щоб вони не зіграли з вами злий жарт надалі.

Терези

Для Терезів сьогодні найкраще підійде секс у ванній, оскільки водні процедури для вас вкрай показані. Особливо схильні до ексгібіціонізму можуть також спробувати вчинити акт в басейні або у суспільній душовій, але в останньому випадку ви ризикуєте підхопити яку-небудь інфекцію.

Знак Зодіаку Терези

Скорпіон

Сьогодні ви можете повністю віддатися в руки партнеру і просто насолоджуватися, оскільки єдина роль, на яку погодиться ваш партнер - це абсолютний лідер. Тому не намагайтеся йому перешкодити доводити своє повне сексуальне перевагу, і ви залишитеся задоволені результатом.

Стрілець

Сьогодні своїми різкими випадами ви ризикуєте образити свого партнера, тому вам доведеться вибачатися, йти на поступки. А хто в образі захоче займатися любов'ю? А якщо сильно образиться, то і на наступний день не захоче. Загалом, не ускладнюйте собі життя.

Козеріг

Постарайтеся сьогодні пробачити вашого ненаглядного, що б він не накоїв. Зірки кажуть, що вам слід пам'ятати, що немає того положення, в якому ви ненавмисно не могли б опинитися самі. Крім того, примирення у вигляді статевого акту сьогодні – як раз те, що треба!

Знак Зодіаку Козеріг

Водолій

Не найкращий день для флірту і вирішення проблем в ліжку. Найкраще тихо відсидітися де-небудь в куточку з книжкою або в'язанням в руках, а обранцеві оголосити, що ви захворіли. Якщо він примчить до вас, то готуйтеся зображати з себе страждальника. Втім, вам сподобається…

Риби

Те, що подобається вам, не завжди може подобатися вашому партнерові. Ні, питати про кожний свій крок, звичайно, не потрібно, але якщо партнер висловлює явне незгоду, то наполягати не треба. Навряд чи він буде брехати в такій ситуації, так що варто прислухатися до його думки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що археологи під час проведення розкопок несподівано виявили палац знаменитого фараона.

Як повідомляв портал "Знай.uа": двоє хлопців вирішили перевірити себе на міцність і майже три тижні намагалися вижити в тропічному лісі в Малайзії.

Також "Знай.uа" писав, що експерти озвучили кілька основних помилок, після яких відчуття різко охолонуть.